Arugam Bay Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

Arugam Bay

mijn reis plannen

Je kunt op meerdere plekken in Sri Lanka heel goed surfen, maar dé surfspot is Arugam Bay. Het kleine pittoreske surfersdorp is inmiddels wat groter geworden, maar de relaxte sfeer en bruisende strandtenten zijn niet veranderd. Arugam Bay zal je niet zomaar onderweg passeren, waar het verscholen aan de zuidoost kust ligt. Vanaf Ella of Tissamaharama kun je de kustplaats bezoeken, waarbij een rit ernaartoe zo'n 3 uur in beslag neemt. Die rit is het echter helemaal waard, want Arugam Bay heeft ontzettend veel te bieden.

Naast surfen en relaxen nabij de strandtenten van Arugam Bay zijn er nog meer activiteiten te ondernemen. Zo kun je vanuit Arugam Bay ook op safari. Je kunt kiezen voor uit een boot safari in de nabijgelegen lagune of voor een jeep safari in het Kumana National Park. Hierbij kun je verschillende dieren spotten als olifanten, krokodillen en apen.

Wil je een mooi uitzicht op de kustlijn bij Arugam Bay beklim dan Elephant Rock of Crocodile Rock. En ben je echt in voor een leuk avontuur, huur dan een scooter en rij naar het Kudumbigala Monastery. Dit ligt net binnen het Kumana National Park, dus de kans is aanwezig dat je wilde dieren tegenkomt.

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Beste van Sri Lanka 21 dagen | v.a. 2589,- p.p. incl. + +

Een rondreis over het hele eiland waarbij je de meest bijzondere en uiteenlopende hoogtepunten van Sri Lanka beleeft!

Lees meer

Korte rondreis Sri Lanka 10 dagen | v.a. 1491,- p.p. incl. + +

Wil je Sri Lanka bezoeken, maar heb je niet alle tijd van de wereld? Geen probleem, wij hebben de perfecte reis voor jou met een geweldige indruk van Sri Lanka. Lees snel...

Lees meer

Natuur Rondreis Sri Lanka 16 dagen | v.a. 1923,- p.p. incl. + +

Bezoek tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle natuurschatten van het eiland: theevelden, woest berglandschap, regenwoud en stranden.

Lees meer

Vakantie Sri Lanka 10 dagen | v.a. 1236,- p.p. incl. + +

Ben je op zoek naar je volgende volgende vakantiebestemming? Zoek niet verder! Sri Lanka heeft voor jou een geweldige vakantie in petto.

Lees meer