Drie uitzonderlijke accommodaties aan oostkust Sri Lanka Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Drie bijzondere accommodaties aan de oostkust
Door Bas op 12 maart 2019

Sri Lanka kent ontelbaar veel bijzondere accommodaties. Denk aan boomhutten, safarikampen, oude theefabrieken en strandvilla's. En dan hebben we het nog geeneens over de landschappen waar sommige accommodaties zich bevinden! We lichten graag een aantal bijzondere accommodaties aan de oostkust van Sri Lanka toe waar wij mee samen werken om je op ideeën te brengen.


Bay Vista

Op het zuidelijkste punt van de oostkust van Sri Lanka bevindt zich het surfersparadijs Arugam Bay. Het dorp kent een rustgevende sfeer, of zoals de surfers hier zeggen: een chille vibe. Dat is ook precies wat je van het Bay Vista kunt verwachten. Het hotel bevindt zich in het bruisende centrum van het dorp en wordt omringd door de hippe strandtenten en surfshops. Je loopt vanuit de voortuin zo het strand op, twee keer peddelen en de eerste golf is een feit. Maar daar houdt het niet op bij dit hotel. Op het dak bevindt zich een ontspannende en mooi ingerichte ruimte om te ontspannen, yoga uit te oefenen, de surfers in actie te zien en de zonsopkomst te aanschouwen. Natuurlijk mag ook een bar en een lokale Sri Lankaanse keuken hier niet ontbreken!
Segment: lokaal
Website Bay Vista

Margosa Bay

Trincomalee is in de zomerperiode voor veel Sri Lanka bezoekers een tussenstop van de reis. Het weer is er dan schitterend en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Een accommodatie waar je op zo'n moment wilt verblijven is Margosa Bay! Een luxe resort direct aan het strand met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Een spa centrum, privéstrand, geweldige lounge en een keuken die bekend is in de hele stad! Wanneer je bent gaan snorkelen bij Pigeon Island, Fort Frederick hebt bezichtigd of het centrum van de stad hebt verkent, is Margosa Bay waar je terug wilt komen. Het maakt deze tropische beleving helemaal af!
Segment: luxe
Website Margosa Bay

Gal Oya Lodge

Wanneer je aan de oostkust van Sri Lanka denkt, zal je bij de crème de la crème van de accommodaties niet zo snel aan een safari lodge denken. Toch kun je die hier vinden en niet zomaar één! Het Gal Oya National Park is een afgelegen en onontdekt wildpark van Sri Lanka. Dat maakt deze plek des te leuker om te bezoeken. En wanneer je het park bezoekt, is er maar één accommodatie waarin je wit verblijven. De lodge bevindt zich middenin het schitterende en ongerepte landschap en..
Segment: avontuurlijk
Website Gal Oya Lodge

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Sri Lanka & de Malediven

Sri Lanka & de Malediven 15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & de Malediven Vanaf 2575,- p.p.

Combineer tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle culturele, historische en natuurlijke hoogtepunten met enkele heerlijke stranddagen in het tropische paradijs de Malediven!

Lees meer
Tuktuk Actie

Tuktuk Actie 12-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf 1325,- p.p.

Hoe tof is dit! Je reist met een tuktuk door Sri Lanka en bezoekt de mooiste plekken op het eiland. Deze reis is een groot gaaf avontuur!

Lees meer
Sri Lanka Cultural Experience

Sri Lanka Cultural Experience 18-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf 2045,- p.p.

Bij deze rondreis leer je de cultuur van Sri Lanka op je duim kennen. Religieuze, culinaire en lokale hoogtepunten wisselen zich af. Lees snel verder wat je tijdens deze reis...

Lees meer
Sri Lanka & Dubai

Sri Lanka & Dubai 17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf 2580,- p.p.

Wil je jouw reis net even een andere twist geven na je rondreis door Sri Lanka? Wil je nog even genieten van een hele andere wereld vol extreme luxe? Combineer dan je rondreis...

Lees meer

Vergelijkbare blogs