Nieuwe website Middenoostenreizen.com | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Middenoostenreizen.com in een nieuw jasje
30 augustus 2019

De website van ons reismerk Middenoostenreizen.com is verbeterd en uitgebreid met nieuwe bestemmingen en reizen. Met dit vernieuwde aanbod krijgt u als reiziger een completer aanbod en start de beleving van de reis al bij het bezoeken van de website.


Saoedi-Arabië & Egypte

Er zijn twee nieuwe bestemmingen toegevoegd: Saoedi-Arabië en Egypte. Voor Saoedi-Arabië geldt nu nog dat er enkel reizen op maat worden aangeboden. De reguliere toeristenvisums worden naar alle waarschijnlijkheid vanaf oktober dit jaar uitgegeven. Nu kan men als niet-moslim enkel sporttoernooien bijwonen en grote evenementen in Saoedi-Arabië met een toeristenvisum. Voor moslims is het uiteraard mogelijk om de pelgrimstocht naar Mekka te maken.

De tweede nieuwe bestemming is Egypte. Bij deze bestemming ligt de focus op culturele rondreizen en een complete verzorging van A tot Z. Naast deze twee nieuwe bestemmingen is ook het aanbod reizen naar Libanon en Marokko flink uitgebreid.

Nieuwe website

De website zelf is grondig verbouwd en het gebruikersgemak geoptimaliseerd. Zo is veel met video gewerkt en zijn enkel de mooiste beelden gebruikt. U waant zich als het ware al in het Midden-Oosten tijdens een bezoek aan onze website. Ook maakt de reisvergelijker het nu nog makkelijker om uw ideale reis te vinden naar het Midden-Oosten.

Waarom deze nieuwe bestemmingen?

Bij Egypte wordt vaak aan zon en zee gedacht, maar het land heeft veel meer te bieden. Zo kent het een rijke culturele historie uit de tijd van de farao’s. De piramides van Gizeh, de historische schatten in Aswan en Luxor en steden als Caïro en Alexandrië zijn hiervan het levende bewijs. Middenoostenreizen.com creëert dan ook reizen op maat naar deze culturele schatten van Egypte. Ook is een combinatie met Jordanië of Israël mogelijk.

Jarenlang was de grens met Saoedi-Arabië voor toeristen gesloten, maar het is binnenkort mogelijk om een visum te bemachtigen. Het land is veruit het grootste van het Midden-Oosten en de thuisbasis van grote geografische contrasten, variërend van hoge, groene bergen tot zandduinen en koraalriffen. Dat maakt een reis naar Saoedi-Arabië dan ook zeer gevarieerd.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.middenoostenreizen.com »

Andere reizigers bekeken ook

Selfdrive Road Trip in Sri Lanka

Selfdrive Road Trip in Sri Lanka 19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 1875 p.p.

Met de huurauto door het land trekken en avonturen beleven, dat is waar deze reis voor staat. U komt langs mooie kustplaatsen, dichte bossen en hoge bergen. Daarbij...

Bekijk reis
Sri Lanka & Abu Dhabi

Sri Lanka & Abu Dhabi 19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 2475 p.p.

Combineer tijdens deze reis de culturele hoogtepunten van Sri Lanka met het spetterende Abu Dhabi.

Bekijk reis
Actief Sri Lanka Avontuur

Actief Sri Lanka Avontuur 18-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 2230 p.p.

Bent u op zoek naar een avontuurlijke reis met tussendoor relaxdagen aan één van de mooiste stranden van Sri Lanka? Dan is deze reis precies wat u zoekt!

Bekijk reis
Nature Experience in Sri Lanka

Nature Experience in Sri Lanka 16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 1925 p.p.

Bezoek tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle natuurschatten van het eiland: theevelden, woest berglandschap, regenwoud en stranden.

Bekijk reis