Update ontwikkelingen Sri Lanka | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Update ontwikkelingen Sri Lanka
23 april 2019

Alle reizigers van Srilankarondreis.com zijn veilig gemeld en we staan in direct contact met onze lokale partners en volgen de veiligheidssituatie op de voet. Neem voor informatie direct contact met ons op.


Update 7 mei 2019

Op 21 april zijn er aanslagen gepleegd in Sri Lanka met een groot slachtoffer aantal als gevolg. We geven een update van de situatie in Sri Lanka voor onze reizigers.

Op dit moment geldt er nog steeds een negatief reisadvies voor Sri Lanka met de boodschap om alleen naar het land af te reizen wanneer dit noodzakelijk is. Heb je vragen over jouw aanstaande reis naar Sri Lanka, neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Voor reizigers in Sri Lanka is het van belang om het advies van de gids en van de reisorganisatie op te volgen.


Update 23 april 2019

Afgelopen zondag 21 april hebben er verschrikkelijke aanslagen plaatsgevonden op verschillende kerken en hotels in Sri Lanka. Al onze reizigers zijn veilig en waren niet in de buurt van deze aanslagen. We staan in direct contact met onze lokale partners en volgen de veiligheidssituatie op de voet.

We begrijpen dat er op dit moment vragen zijn over je reis naar Sri Lanka. Heb je vragen omtrent de veiligheidssituatie van Sri Lanka of je aankomende reis? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. We denken graag met je mee en bekijken per reis de situatie en volgen het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor eventuele wijzigingen.

Je kunt ons bereiken via de mail, WhatsApp of telefonisch op nummer +31 (0) 73 202 00 54.

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Natuur Rondreis Sri Lanka 16 dagen | v.a. 1923,- p.p. incl. + +

Bezoek tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle natuurschatten van het eiland: theevelden, woest berglandschap, regenwoud en stranden.

Lees meer

Sri Lanka Compleet 28 dagen | v.a. 3271,- p.p. incl. + +

Deze rondreis van 4 weken is er eentje voor wie iets anders wil! Naast verschillende hoogtepunten van de oude en hedendaagse boeddhistische cultuur, maak je kennis met het...

Lees meer

Rondreis Sri Lanka op maat

Vertel ons jouw wensen en laat ons jouw perfecte rondreis door Sri Lanka op maat samenstellen!

Lees meer

Sri Lanka & Dubai 17 dagen | v.a. 2579,- p.p. incl. + +

Wil je jouw reis net even een andere twist geven na je rondreis door Sri Lanka? Wil je nog even genieten van een hele andere wereld vol extreme luxe? Combineer dan je rondreis...

Lees meer