Vind ons ook op ReisOrakel | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Vind ons ook op ReisOrakel

Vind ons ook op ReisOrakel

Een onvergetelijk mooie reiservaring bij onze reizigers is voor ons het allerbelangrijkste! We vragen hen dan ook altijd om hun ervaringen, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven meten. We hebben ons nu ook bij ReisOrakel aangemeld, omdat we trots zijn op de hoge kwaliteit die we leveren! Neem een kijkje op onze pagina.


– Gepubliceerd op 24 februari 2019


We doen elke dag ons best om de verwachtingen van onze reizigers te overtreffen. Het grote voordeel dat wij als organisatie hebben, is natuurlijk dat wij een op maat gemaakte dienst aanbieden. Werkelijk alles wat wij aanbieden is flexibel. Zo kunnen we bijna altijd gehoor geven aan de wensen van de reiziger. Een reisvoorstel in de avond of in het weekend bespreken, geen probleem. Een hotel upgrade regelen tijdens de reis, we doen het met alle genoegen!

Omdat we zelf alles hebben meegemaakt en weten wat je wel en wat je niet moet doen in Sri Lanka, hebben we het genoegen gehad van vele mooie reviews. Maar onze reizigers delen ook graag tips met ons. Als er ergens wegwerkzaamheden zijn of er nieuwe chalets bij een resort worden gebouwd, houden we hier rekening mee met de reizen van andere reizigers. En met behulp van onze medewerkers in Sri Lanka en in Nederland zijn we ook adequaat met noodgevallen.

ReisOrakel gaat ons helpen bij het blijven meten van onze kwaliteit en eerlijk is eerlijk, het helpt ons ook met groeien als organisatie. We hopen daarom dat veel van onze reizigers een review achter gaan laten op onze pagina bij ReisOrakel.nl en dat het andere reizigers het vertrouwen geeft om ons hun reis te laten organiseren. 


Bekijk hier de beoordelingen over Srilankarondreis.com op ReisOrakel »

Populaire Rondreizen