Vind ons ook op ReisOrakel | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Vind ons ook op ReisOrakel
24 februari 2019

Een onvergetelijk mooie reiservaring bij onze reizigers is voor ons het allerbelangrijkste! We vragen hen dan ook altijd om hun ervaringen, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven meten. We hebben ons nu ook bij ReisOrakel aangemeld, omdat we trots zijn op de hoge kwaliteit die we leveren! Neem een kijkje op onze pagina.


We doen elke dag ons best om de verwachtingen van onze reizigers te overtreffen. Het grote voordeel dat wij als organisatie hebben, is natuurlijk dat wij een op maat gemaakte dienst aanbieden. Werkelijk alles wat wij aanbieden is flexibel. Zo kunnen we bijna altijd gehoor geven aan de wensen van de reiziger. Een reisvoorstel in de avond of in het weekend bespreken, geen probleem. Een hotel upgrade regelen tijdens de reis, we doen het met alle genoegen!

Omdat we zelf alles hebben meegemaakt en weten wat je wel en wat je niet moet doen in Sri Lanka, hebben we het genoegen gehad van vele mooie reviews. Maar onze reizigers delen ook graag tips met ons. Als er ergens wegwerkzaamheden zijn of er nieuwe chalets bij een resort worden gebouwd, houden we hier rekening mee met de reizen van andere reizigers. En met behulp van onze medewerkers in Sri Lanka en in Nederland zijn we ook adequaat met noodgevallen.

ReisOrakel gaat ons helpen bij het blijven meten van onze kwaliteit en eerlijk is eerlijk, het helpt ons ook met groeien als organisatie. We hopen daarom dat veel van onze reizigers een review achter gaan laten op onze pagina bij ReisOrakel.nl en dat het andere reizigers het vertrouwen geeft om ons hun reis te laten organiseren. 


Bekijk hier de beoordelingen over Srilankarondreis.com op ReisOrakel »

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Vakantie Mauritius 16 dagen | v.a. 2595,- p.p. incl. + +

Mauritius is een eiland in de Indische oceaan op zo’n 850 kilometer afstand van Madagaskar gelegen en zo’n 1.800 kilometer van het vasteland van Afrika. Het behoort tot het...

Lees meer

Duikvakantie Sri Lanka en Malediven 18 dagen | v.a. 3122,- p.p. incl. + +

Zowel op Sri Lanka als de Malediven kun je geweldig duiken. Tijdens deze rondreis ontdek je zowel het land als de onderwaterwereld en ontbreekt het aan niets!

Lees meer

Hoogtepunten van Sri Lanka 12 dagen | v.a. 1472,- p.p. incl. + +

Ontdek Sri Lanka met deze korte rondreis. Bezoek alle de hoogtepunten van dit bijzondere eiland: wandel door groene theeplantages, maak een jeepsafari en cross met een tuktuk...

Lees meer

Huwelijksreis Sri Lanka 20 dagen | v.a. 3212,- p.p. incl. + +

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Sri Lanka is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis en deze romantische privéreis laat je zien waarom.

Lees meer