Vind ons ook op ReisOrakel | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Vind ons ook op ReisOrakel
24 februari 2019

Een onvergetelijk mooie reiservaring bij onze reizigers is voor ons het allerbelangrijkste! We vragen hen dan ook altijd om hun ervaringen, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven meten. We hebben ons nu ook bij ReisOrakel aangemeld, omdat we trots zijn op de hoge kwaliteit die we leveren! Neem een kijkje op onze pagina.


We doen elke dag ons best om de verwachtingen van onze reizigers te overtreffen. Het grote voordeel dat wij als organisatie hebben, is natuurlijk dat wij een op maat gemaakte dienst aanbieden. Werkelijk alles wat wij aanbieden is flexibel. Zo kunnen we bijna altijd gehoor geven aan de wensen van de reiziger. Een reisvoorstel in de avond of in het weekend bespreken, geen probleem. Een hotel upgrade regelen tijdens de reis, we doen het met alle genoegen!

Omdat we zelf alles hebben meegemaakt en weten wat je wel en wat je niet moet doen in Sri Lanka, hebben we het genoegen gehad van vele mooie reviews. Maar onze reizigers delen ook graag tips met ons. Als er ergens wegwerkzaamheden zijn of er nieuwe chalets bij een resort worden gebouwd, houden we hier rekening mee met de reizen van andere reizigers. En met behulp van onze medewerkers in Sri Lanka en in Nederland zijn we ook adequaat met noodgevallen.

ReisOrakel gaat ons helpen bij het blijven meten van onze kwaliteit en eerlijk is eerlijk, het helpt ons ook met groeien als organisatie. We hopen daarom dat veel van onze reizigers een review achter gaan laten op onze pagina bij ReisOrakel.nl en dat het andere reizigers het vertrouwen geeft om ons hun reis te laten organiseren. 


Bekijk hier de beoordelingen over Srilankarondreis.com op ReisOrakel »

Bekijk ook eens deze reizen naar Sri Lanka

Sri Lanka & de Malediven 15 dagen | v.a. 2578,- p.p. incl. + +

Combineer alle culturele, historische en natuurlijke hoogtepunten van Sri Lanka met enkele heerlijke stranddagen in het tropische paradijs dat de Malediven heet!

Lees meer

Vakantie Sri Lanka 10 dagen | v.a. 1236,- p.p. incl. + +

Ben je op zoek naar je volgende volgende vakantiebestemming? Zoek niet verder! Sri Lanka heeft voor jou een geweldige vakantie in petto.

Lees meer

Tuktuk rondreis 12 dagen | v.a. 1321,- p.p. incl. + +

Hoe tof is dit! Je reist met een tuktuk door Sri Lanka en bezoekt de mooiste plekken op het eiland. Deze reis is een groot gaaf avontuur!

Lees meer

Huwelijksreis Sri Lanka 20 dagen | v.a. 3212,- p.p. incl. + +

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Sri Lanka is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis en deze romantische privéreis laat je zien waarom.

Lees meer