Superdeal Etihad vluchten! Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Superdeal Etihad vluchten!
12 maart 2019

Etihad Airways stunt deze week (tot vrijdag 15 maart) met supervoordelige vluchten van Amsterdam naar Colombo. Voor nog geen €600,00 per persoon zit jij al in het vliegtuig!


Normaal gesproken toch één van de duurdere opties voor een vlucht naar Sri Lanka en met reden. Etihad Airways is een luchtvaartmaatschappij met een zeer goede kwaliteit en biedt vluchten van en naar Sri Lanka aan met een overstap in Abu Dhabi. Normaal gesproken kost een retourvlucht in het hoogseizoen zo'n €1.200,00 per persoon, maar nu zijn deze vluchten voor de helft te boeken middels een deal van de maatschappij!

Het betreft ook nog eens het meest schappelijke vliegschema met op de heenweg een overstaptijd van 3 uur en op de terugweg 2 uur. Precies genoeg tijd om op je gemak van de ene gate naar de andere te lopen. Het zijn ook beide vluchten in de nacht dus dat is ook erg aangenaam.

Het geld dat je bespaart met het boeken van deze vlucht levert jou misschien wel een extra vakantiedag op of twee. Of misschien kun je nu wél dat prachtige resort boeken aan het strand! Een paar honderd euro extra over houden is toch niet niks, dachten wij zo.

Ons advies? Als je dit jaar nog naar Sri Lanka wilt is dit het moment! Neem snel contact met ons op voor meer informatie over deze deal of het alvast vastleggen van de vluchten. Er zit namelijk een deadline aan vast van vrijdag 15 maart. Het samenstellen van jouw perfecte reis, daar hebben we na die 15 maart natuurlijk nog genoeg tijd voor!

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Vakantie Sri Lanka

Vakantie Sri Lanka 10 dagen | v.a. 1236,- p.p. incl. + +

Ben je op zoek naar je volgende volgende vakantiebestemming? Zoek niet verder! Sri Lanka heeft voor jou een geweldige vakantie in petto.

Lees meer
Familie Rondreis Sri Lanka

Familie Rondreis Sri Lanka 15 dagen | v.a. 1995,- p.p. incl. + +

Laat het hele gezin kennis maken met het echte Sri Lanka! Deze mooie rondreis is ideaal om met kinderen te maken. Wie spot de meeste olifanten?

Lees meer
Sri Lanka met kinderen

Sri Lanka met kinderen 16 dagen | v.a. 2048,- p.p. incl. + +

Reis met het hele gezin naar Sri Lanka. Tijdens deze ontspannen rondreis geniet je samen van de highlights op het gebied van natuur, wildlife, cultuur en de heerlijke...

Lees meer
Selfdrive Sri Lanka

Selfdrive Sri Lanka 19 dagen | v.a. 1878,- p.p. incl. + +

Met de huurauto door het land trekken en avonturen beleven, dat is waar deze reis voor staat. Je komt langs mooie kustplaatsen, dichte bossen en hoge bergen. Daarbij bezoek je...

Lees meer