Superdeal Etihad vluchten! Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Superdeal Etihad vluchten!
12 maart 2019

Etihad Airways stunt deze week (tot vrijdag 15 maart) met supervoordelige vluchten van Amsterdam naar Colombo. Voor nog geen €600,00 per persoon zit jij al in het vliegtuig!


Normaal gesproken toch één van de duurdere opties voor een vlucht naar Sri Lanka en met reden. Etihad Airways is een luchtvaartmaatschappij met een zeer goede kwaliteit en biedt vluchten van en naar Sri Lanka aan met een overstap in Abu Dhabi. Normaal gesproken kost een retourvlucht in het hoogseizoen zo'n €1.200,00 per persoon, maar nu zijn deze vluchten voor de helft te boeken middels een deal van de maatschappij!

Het betreft ook nog eens het meest schappelijke vliegschema met op de heenweg een overstaptijd van 3 uur en op de terugweg 2 uur. Precies genoeg tijd om op je gemak van de ene gate naar de andere te lopen. Het zijn ook beide vluchten in de nacht dus dat is ook erg aangenaam.

Het geld dat je bespaart met het boeken van deze vlucht levert jou misschien wel een extra vakantiedag op of twee. Of misschien kun je nu wél dat prachtige resort boeken aan het strand! Een paar honderd euro extra over houden is toch niet niks, dachten wij zo.

Ons advies? Als je dit jaar nog naar Sri Lanka wilt is dit het moment! Neem snel contact met ons op voor meer informatie over deze deal of het alvast vastleggen van de vluchten. Er zit namelijk een deadline aan vast van vrijdag 15 maart. Het samenstellen van jouw perfecte reis, daar hebben we na die 15 maart natuurlijk nog genoeg tijd voor!

Bekijk ook eens deze reizen naar Sri Lanka

Cultureel Sri Lanka 18 dagen | v.a. 2039,- p.p. incl. + +

Bij deze rondreis leer je de cultuur van Sri Lanka op je duim kennen. Religieuze, culinaire en lokale hoogtepunten wisselen zich af. Lees snel verder wat je tijdens deze reis...

Lees meer

Tropische Oostkust Sri Lanka 16 dagen | v.a. 1854,- p.p. incl. + +

Sri Lanka is een waar tropisch paradijs in de Indische Oceaan. Tijdens deze reis door Sri Lanka combineer je de oostkust met de hoogtepunten van het binnenland. Perfect voor...

Lees meer

Beste van Sri Lanka 21 dagen | v.a. 2589,- p.p. incl. + +

Een rondreis over het hele eiland waarbij je de meest bijzondere en uiteenlopende hoogtepunten van Sri Lanka beleeft!

Lees meer

Korte rondreis Sri Lanka 10 dagen | v.a. 1491,- p.p. incl. + +

Wil je Sri Lanka bezoeken, maar heb je niet alle tijd van de wereld? Geen probleem, wij hebben de perfecte reis voor jou met een geweldige indruk van Sri Lanka. Lees snel...

Lees meer