Superdeal Etihad vluchten! Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Superdeal Etihad vluchten!
12 maart 2019

Etihad Airways stunt deze week (tot vrijdag 15 maart) met supervoordelige vluchten van Amsterdam naar Colombo. Voor nog geen €600,00 per persoon zit jij al in het vliegtuig!


Normaal gesproken toch één van de duurdere opties voor een vlucht naar Sri Lanka en met reden. Etihad Airways is een luchtvaartmaatschappij met een zeer goede kwaliteit en biedt vluchten van en naar Sri Lanka aan met een overstap in Abu Dhabi. Normaal gesproken kost een retourvlucht in het hoogseizoen zo'n €1.200,00 per persoon, maar nu zijn deze vluchten voor de helft te boeken middels een deal van de maatschappij!

Het betreft ook nog eens het meest schappelijke vliegschema met op de heenweg een overstaptijd van 3 uur en op de terugweg 2 uur. Precies genoeg tijd om op je gemak van de ene gate naar de andere te lopen. Het zijn ook beide vluchten in de nacht dus dat is ook erg aangenaam.

Het geld dat je bespaart met het boeken van deze vlucht levert jou misschien wel een extra vakantiedag op of twee. Of misschien kun je nu wél dat prachtige resort boeken aan het strand! Een paar honderd euro extra over houden is toch niet niks, dachten wij zo.

Ons advies? Als je dit jaar nog naar Sri Lanka wilt is dit het moment! Neem snel contact met ons op voor meer informatie over deze deal of het alvast vastleggen van de vluchten. Er zit namelijk een deadline aan vast van vrijdag 15 maart. Het samenstellen van jouw perfecte reis, daar hebben we na die 15 maart natuurlijk nog genoeg tijd voor!

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Sri Lanka & Abu Dhabi

Sri Lanka & Abu Dhabi 19 dagen | v.a. 2478,- p.p. incl. + +

Deze reis door Sri Lanka neemt je mee langs alle culturele hoogtepunten van dit bijzondere eiland en sluit je de reis af in het spetterende Abu Dhabi.

Lees meer
Sportieve rondreis Sri Lanka

Sportieve rondreis Sri Lanka 17 dagen | v.a. 2287,- p.p. incl. + +

Raften op de Kelani rivier, olifanten spotten op de grasvlaktes en het beklimmen van Lion's Rock. Dit is dé reis als je Sri Lanka op een uitdagende manier wil ontdekken!

Lees meer
Sri Lanka & Dubai

Sri Lanka & Dubai 17 dagen | v.a. 2579,- p.p. incl. + +

Wil je jouw reis net even een andere twist geven na je rondreis door Sri Lanka? Wil je nog even genieten van een hele andere wereld vol extreme luxe? Combineer dan je rondreis...

Lees meer
Wildlife Rondreis Sri Lanka

Wildlife Rondreis Sri Lanka 12 dagen | v.a. 2049,- p.p. incl. + +

Wist je dat Sri Lanka één van de meest bijzondere landschappen ter wereld heeft? Op dit eiland vind je hoge gebergtes, enorm lange kustlijnen en adembenemende tropische...

Lees meer