Werkbezoek aan Sri Lanka | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Werkbezoek aan Sri Lanka
14 februari 2019

Sri Lanka is nog altijd een vakantiebestemming in ontwikkeling. Als Sri Lanka specialist is het voor ons belangrijk om de actuele ontwikkelingen goed in gaten te houden. Daarom brengen wij regelmatig een bezoek aan het land. Zo ook nu!


Na de oprichting van Srilankarondreis.com in 2017 is het hard gegaan. Ons aanbod is gigantisch uitgebreid en ons team gegroeid dankzij het groeiende aantal reizigers waarvoor wij de perfecte reis mogen uitstippelen. We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze ontwikkelingen, want het is het grootste compliment wat wij als reisorganisatie kunnen krijgen. Wat dit succes mogelijk maakt, is onze persoonlijke en kwalitatieve service. Om dat niveau alsmaar te verbeteren, zijn we zelf ook regelmatig in Sri Lanka te vinden.

Momenteel is onze collega Bas in Sri Lanka om voor jou als reiziger de nieuwste activiteiten, hotels en andere ontwikkelingen te bezichtigen. Want alleen door iets zelf te ervaren, krijg je een compleet beeld. 

Wil jij de nieuwste updates van Srilankarondreis.com weten? Welke nieuwe samenwerkingen wij aangaan met lokale partijen, naar welke hotels onze voorkeur uitgaat in Kandy of wat voor weer het momenteel is in Tangalle? Volg ons dan via onze Facebookpagina of Instagram!

Bekijk ook eens deze reizen naar Sri Lanka

Natuur Rondreis Sri Lanka 16 dagen | v.a. 1923,- p.p. incl. + +

Bezoek tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle natuurschatten van het eiland: theevelden, woest berglandschap, regenwoud en stranden.

Lees meer

Tropische Westkust Sri Lanka 14 dagen | v.a. 1912,- p.p. incl. + +

Sri Lanka is een tropisch paradijs in de Indische Oceaan. De rondreis combineert de tropische westkust met de hoogtepunten van het binnenland. Het is een perfecte reis voor...

Lees meer

Hoogtepunten van Sri Lanka 12 dagen | v.a. 1472,- p.p. incl. + +

Ontdek Sri Lanka met deze korte rondreis. Bezoek alle de hoogtepunten van dit bijzondere eiland: wandel door groene theeplantages, maak een jeepsafari en cross met een tuktuk...

Lees meer

Wildlife Rondreis Sri Lanka 12 dagen | v.a. 2049,- p.p. incl. + +

Wist je dat Sri Lanka één van de meest bijzondere landschappen ter wereld heeft? Op dit eiland vind je hoge gebergtes, enorm lange kustlijnen en adembenemende tropische...

Lees meer