Werkbezoek aan Sri Lanka | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Werkbezoek aan Sri Lanka
14 februari 2019

Sri Lanka is nog altijd een vakantiebestemming in ontwikkeling. Als Sri Lanka specialist is het voor ons belangrijk om de actuele ontwikkelingen goed in gaten te houden. Daarom brengen wij regelmatig een bezoek aan het land. Zo ook nu!


Na de oprichting van Srilankarondreis.com in 2017 is het hard gegaan. Ons aanbod is gigantisch uitgebreid en ons team gegroeid dankzij het groeiende aantal reizigers waarvoor wij de perfecte reis mogen uitstippelen. We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze ontwikkelingen, want het is het grootste compliment wat wij als reisorganisatie kunnen krijgen. Wat dit succes mogelijk maakt, is onze persoonlijke en kwalitatieve service. Om dat niveau alsmaar te verbeteren, zijn we zelf ook regelmatig in Sri Lanka te vinden.

Momenteel is onze collega Bas in Sri Lanka om voor jou als reiziger de nieuwste activiteiten, hotels en andere ontwikkelingen te bezichtigen. Want alleen door iets zelf te ervaren, krijg je een compleet beeld. 

Wil jij de nieuwste updates van Srilankarondreis.com weten? Welke nieuwe samenwerkingen wij aangaan met lokale partijen, naar welke hotels onze voorkeur uitgaat in Kandy of wat voor weer het momenteel is in Tangalle? Volg ons dan via onze Facebookpagina of Instagram!

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Natuur Rondreis Sri Lanka 16 dagen | v.a. 1923,- p.p. incl. + +

Bezoek tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle natuurschatten van het eiland: theevelden, woest berglandschap, regenwoud en stranden.

Lees meer

Sri Lanka & Dubai 17 dagen | v.a. 2579,- p.p. incl. + +

Wil je jouw reis net even een andere twist geven na je rondreis door Sri Lanka? Wil je nog even genieten van een hele andere wereld vol extreme luxe? Combineer dan je rondreis...

Lees meer

Huwelijksreis Sri Lanka 20 dagen | v.a. 3212,- p.p. incl. + +

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Sri Lanka is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis en deze romantische privéreis laat je zien waarom.

Lees meer

Sri Lanka Compleet 28 dagen | v.a. 3271,- p.p. incl. + +

Deze rondreis van 4 weken is er eentje voor wie iets anders wil! Naast verschillende hoogtepunten van de oude en hedendaagse boeddhistische cultuur, maak je kennis met het...

Lees meer