Werkbezoek aan Sri Lanka | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Werkbezoek aan Sri Lanka

Werkbezoek aan Sri Lanka

Sri Lanka is nog altijd een vakantiebestemming in ontwikkeling. Als Sri Lanka specialist is het voor ons belangrijk om de actuele ontwikkelingen goed in gaten te houden. Daarom brengen wij regelmatig een bezoek aan het land. Zo ook nu!


– Gepubliceerd op 14 februari 2019


Na de oprichting van Srilankarondreis.com in 2017 is het hard gegaan. Ons aanbod is gigantisch uitgebreid en ons team gegroeid dankzij het groeiende aantal reizigers waarvoor wij de perfecte reis mogen uitstippelen. We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze ontwikkelingen, want het is het grootste compliment wat wij als reisorganisatie kunnen krijgen. Wat dit succes mogelijk maakt, is onze persoonlijke en kwalitatieve service. Om dat niveau alsmaar te verbeteren, zijn we zelf ook regelmatig in Sri Lanka te vinden.

Momenteel is onze collega Bas in Sri Lanka om voor jou als reiziger de nieuwste activiteiten, hotels en andere ontwikkelingen te bezichtigen. Want alleen door iets zelf te ervaren, krijg je een compleet beeld. 

Wil jij de nieuwste updates van Srilankarondreis.com weten? Welke nieuwe samenwerkingen wij aangaan met lokale partijen, naar welke hotels onze voorkeur uitgaat in Kandy of wat voor weer het momenteel is in Tangalle? Volg ons dan via onze Facebookpagina of Instagram!

Populaire Rondreizen