Ontdek de wereld met Thuisvakantie.com | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Op thuisvakantie?

Op thuisvakantie?

Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Allereerst is het nu belangrijk om thuis te blijven en aan elkaar te denken. Het voor ons als reisliefhebbers extra tegenstrijdig om thuis te blijven, want we willen de wereld ontdekken. De reisbranche wordt momenteel hard geraakt door het coronavirus en er wordt voorlopig niet meer gereisd. Echter blijven wij positief en geeft dit ons de gelegenheid om onze creativiteit de vrije loop te geven. Onze marketingcollega’s zijn bezig om voor u een gave thuisvakantie te ontwikkelen, zodat u vanuit uw eigen woonkamer toch nog op reis kunt gaan! Een cadeautje van ons om u toch een beetje dat vakantiegevoel te geven. Droom nu, reis later!


– Gepubliceerd op 7 april 2020


Wat is Thuisvakantie.com?

Gedurende de uitbraak van COVID-19 in Nederland kregen de marketeers van Middenoostenreizen.com, Srilankarondreis.com en Official Travel Company ineens veel tijd tot hun beschikking die normaal gevuld wordt met de drukte van de dag. Doordat zij vastbesloten waren om tijdens deze crisis positief te blijven bedachten ze Thuisvakantie.com. Alle lof voor Ben van Melick die 's nachts wakker werd met dit idee in zijn hoofd. Of hij het gedroomd heeft weet hij niet meer, maar toch is ons motto voor Thuisvakantie.com: droom nu, reis later!

Thuisvakantie.com biedt u een digitale droomvakantie aan naar verschillende bestemmingen, volledig gratis. U kunt alle reizen maken, dus u kunt in een dag van Oman naar Sri Lanka en van Jordanië naar Lapland reizen. Hoe tof is dat? Zodat u niet de deur uit hoeft om het vakantiegevoel te krijgen. De website is volop in ontwikkeling en we blijven nieuwe bestemmingen toevoegen om u te inspireren om op reis te gaan.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw droomvakantie hebt gevonden, meld u zichzelf aan voor deze bestemming. Hierna ontvangt u direct een mail waarbij de digitale ontdekkingsreis begint. Na deze e-mail krijgt u de daaropvolgende dagen telkens een e-mail waarmee u de reis kunt vervolgen. Het zijn er minimaal twee en maximaal vijf. Daarna bent u van ons af en vallen we u niet meer lastig als u dat niet wilt!

Hebt u vragen over een van onze aangeboden bestemmingen? Neem dan contact op met onze collega’s via info@officialtravelcompany.com.

Populaire Rondreizen