Raften, abseilen & hiken | Excursies Sri Lanka | Srilankarondreis.com
Vraag offerte aan

Avontuur in het regenwoud

Avontuur in het regenwoud


Het regenwoud van Sri Lanka is een prachtig stuk ongerepte natuur. Combineer jouw bezoek aan de jungle met een van de vele avontuurlijke mogelijkheden: abseilen langs een waterval, raften over een wilde rivier of hiken door het regenwoud.

Raften

Hou je van avontuur? Dan is dit de excursie voor jou! Raften in Sri Lanka, je trotseert de met een gids de wilde de Kelani rivier. Deze rivier is maar liefst 145 kilometer lang en gaat van de Sri Pada Mountain Range naar Colombo. Bij Kitulgala, de perfecte plek om te raften, kent de rivier vele stroomversnellingen. Kortom, hou je van avontuur en inspanning dan is dit de excursie die je niet mag overslaan!

Abseilen

Genieten van het uitzicht bovenaan een waterval te midden van de jungle is al een ervaring op zich. Maar abseilen langs een waterval is echt sensationeel! We beginnen met een wandeling door de jungle. Eenmaal boven aan aangekomen kun je genieten van een prachtig uitzicht. Hier krijgt u alle materialen en natuurlijk een veiligheidsinstructie. Vervolgens gaan we met een touw vanaf de waterval naar beneden. Dit geeft gegarandeerd een enorme adrenalinekick en dat maakt deze excursie perfect voor avonturiers.

Trekking

Een trekking door het regenwoud is een waanzinnige belevenis. Je trekt met een gids door het dichte regenwoud waarbij je de biodiversiteit van dit ruige landschap van dichtbij meemaakt. Je zult versteld staan van wat je hier allemaal tegen kunt komen! Voor de echte avonturiers is er zelfs een overnachting in het regenwoud mogelijk.


Maar er zijn nog veel meer activiteiten mogelijk in de jungle. En ook overnachten in de jungle is een bijzondere beleving op zich. Neem voor alle mogelijkheden in de jungle contact met ons op en wij brengen je er graag van op de hoogte!