KLM vliegt naar Sri Lanka

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
KLM vliegt rechtstreeks naar Sri Lanka

KLM vliegt rechtstreeks naar Sri Lanka

Wist u dat u sinds vorig jaar met KLM rechtsteeks vanuit Amsterdam naar Colombo kunt vliegen? De uitgelezen kans om de Parel van de Indische oceaan te bezoeken.


– Gepubliceerd op 2 oktober 2017


KLM vliegt naar Sri Lanka 

Sinds 2016 kunt u rechtstreeks vanuit Amsterdam naar de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo vliegen. Dit bespaart u een hoop tijd en het is natuurlijk enorm gemakkelijk om rechtstreeks te vliegen. In gemiddeld zo'n negen en een half uur staat u op Colombo Bandaranayike International Airport. KLM Royal Dutch Airlines vliegt met een Boeing 787-9 naar de bestemming. In dit toestel is de nieuwe WORLD Business class aanwezig, dus ook voor de luxe reiziger is Sri Lanka binnen handbereik.
Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er rechtstreeks gevlogen. Op de andere dagen zijn er goede verbindingen mogelijk via Mumbai of Abu Dhabi. 

Combinatie reizen met Sri Lanka & KLM? 

Een van onze andere bestemmingen is Mauritius. Sinds 2017 vliegt KLM in samenwerking met Air Mauritius ook drie keer per week rechtstreeks naar deze bestemming. Op Maandag, donderdag en zaterdag vliegt u in 11 uur rechtstreeks naar dit prachtige eiland. Dit betekend ook dat u Sri Lanka en Mauritius dus perfect kunt combineren in een reis. Wij verzorgen uiteraard het ticket voor u tussen Sri Lanka en Mauritius. Wilt u inspiratie voor een reis Mauritius en Sri Lanka? Klik dan hier. Naast Mauritius biedt KLM ook perfecte verbindingen bestemmingen zoals Dubai, Abu Dhabi en de Seychellen.  Allemaal perfect combinatie mogelijkheden met Sri Lanka. 

Wilt u meer informatie over reizen met KLM naar Sri Lanka? Neem dan contact op met onze reisspecialisten via info@srilankarondreis.com

Populaire Rondreizen