Alles voor uw Sri Lanka rondreis | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Sri Lanka

Sri Lanka


Laat u inspireren voor een rondreis naar het diverse Sri Lanka! De bestemming is perfect voor zowel cultuurliefhebbers, avonturiers als gezinnen. Onze afwisselende rondreizen nemen u mee naar ongerepte stranden, ruige berglandschappen en tropische nevelwouden. Laat u volledig onderdompelen door de schoonheid van Sri Lanka, waar de lokale bevolking direct een glimlach op uw gezicht tovert.

Een reis door Sri Lanka is dé manier om kennis te maken met Azië in het klein. Het eiland wordt ook wel de Parel van de Indische Oceaan genoemd en niet zonder reden: het is een prachtige bestemming met een gevarieerd landschap, vriendelijke bevolking en een schitterende natuur! De mogelijkheden voor een rondreis door Sri Lanka zijn oneindig en daarom is het goed om te weten wat u allemaal kunt bezoeken. Om het makkelijk te maken kunt u het land indelen in zes belangrijke gebieden: noord, oost, zuid, west, de culturele driehoek en de Hill Country. Ontdek hier alle regio's hoogtepunten van het eiland.

Een individuele rondreis Sri Lanka boeken betekent dat u een prachtige vakantie staat te wachten. Voor de natuurliefhebbers zijn het Yala National Park, Minneriya en het Wilpattu National Park echte aanraders. Overnachten in een safarikamp en per jeep het park in, op zoek naar wilde Aziatische olifanten, het Srilankaanse luipaard en nog veel meer!

Daarnaast beschikt Sri Lanka over een fascinerende geschiedenis die tot duizenden jaren terug gaat met de historische steden Polonnaruwa en Anuradhapura. Iets minder lang geleden is de koloniale geschiedenis waarvan onder andere de theeplantages in Nuwara Eliya getuige van zijn. In Galle vindt u bovendien nog een historisch V.O.C. fort uit de 17e eeuw dat nog geheel intact is. 

Tot slot zijn ook de strand- en watersportliefhebbers hier tijdens een privé rondreis Sri Lanka helemaal op hun plek. U vindt er lange ongerepte stranden, wuivende palmen en uitstekende surf- en kitesurflocaties. Ook kan er gesnorkeld en gedoken worden in het oosten en zuiden van Sri Lanka.


Ligging van Sri Lanka


Een selectie van onze reizen naar Sri Lanka