Complete Rondreis Sri Lanka | De specialist voor Sri Lanka
 

Over ons

De reisspecialisten van Srilankarondreis.com hebben veel ervaring met het verzorgen van complete maatwerk reizen naar Sri Lanka, de Malediven en de Seychellen. We kennen de verschillende bestemmingen goed en kunnen je uitstekend adviseren over de mooiste accommodaties, de onontdekte plekken en de beste reistijd per regio.

Sri Lanka is perfect geschikt voor zowel de cultuurliefhebber als de avonturier. Maar ook voor een zon- of strandvakantie ben je hier aan het juiste adres. Alles wat je wilt op het gebied van luxe reizen naar Sri Lanka of naar een van de andere eilanden in de Indische Oceaan regelen wij uiteraard op maat.

Even voorstellen

Bas Sweep | Product Manager

Nieuwe avonturen aangaan is mijn favoriete bezigheid. Toen ik erachter kwam dat het maken van reizen daar een goede bodem voor is, was ik niet meer weg te slaan uit de reiswereld. Al snel volgde diverse reizen: een citytrip naar het Midden-Oosten, rondreizen door Azië en een half jaar wonen in Zuid-Afrika. Deze spectaculaire reiservaringen wilde ik met iedereen delen. Dat is mij hier gelukt. Iedereen zou moeten weten hoe de Spice Market in Dubai ruikt, welk uitzicht je hebt vanaf World’s End in Sri Lanka en hoe gezellig een braai in een township in Zuid-Afrika is.

De reizen die je maakt, identificeren wie je bent. Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheden in het maken van reizen zo groot en divers zijn en daar sluit Srilankarondreis.com naadloos bij aan. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken! Mijn favoriete bestemming? Sri Lanka! Dat land is zo puur en heeft ontzettend veel te bieden. Surfen in Arugam Bay, fietsen door de theevelden en met de tuc tuc door de stad scheuren, ik zou het liefst vandaag weer in het vliegtuig stappen. En op de terugweg uiteraard nog even langs de Malediven, nu we toch in de buurt zijn!

Rob van Helvoort | Eigenaar Srilankarondreis.com

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen te tellen. Mijn kennis over de reisbranche heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV en gedurende de vele reizen die ik heb gemaakt over de hele wereld. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Bovendien weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden.

Ben van Melick | Marketing & PR Coördinator

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie Communicatie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.

Lange tijd waren reizen naar Zuidoost-Azië voor mij het ultieme avontuur. Maar inmiddels voel me ik overal ter wereld thuis en ben ik verliefd geworden op de gastvrijheid van het Midden-Oosten.