Complete Rondreis Sri Lanka | De specialist voor Sri Lanka

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

Over ons

De reisspecialisten van Srilankarondreis.com hebben veel ervaring met het verzorgen van complete maatwerk reizen naar Sri Lanka, de Malediven en de Seychellen. We kennen de verschillende bestemmingen goed en kunnen je uitstekend adviseren over de mooiste accommodaties, de onontdekte plekken en de beste reistijd per regio.

Sri Lanka is perfect geschikt voor zowel de cultuurliefhebber als de avonturier. Maar ook voor een zon- of strandvakantie ben je hier aan het juiste adres. Alles wat je wilt op het gebied van reizen naar Sri Lanka of naar een van de andere eilanden in de Indische Oceaan regelen wij uiteraard op maat.

Onze reisspecialisten

Bas Sweep | Product Manager

Nieuwe avonturen aangaan is mijn favoriete bezigheid. Toen ik erachter kwam dat het maken van reizen daar een goede bodem voor is, was ik niet meer weg te slaan uit de reiswereld. Al snel volgde diverse reizen: een citytrip naar het Midden-Oosten, rondreizen door Azië en een half jaar wonen in Zuid-Afrika. Deze spectaculaire reiservaringen wilde ik met iedereen delen. Dat is mij hier gelukt. Iedereen zou moeten weten hoe de Spice Market in Dubai ruikt, welk uitzicht je hebt vanaf World’s End in Sri Lanka en hoe gezellig een braai in een township in Zuid-Afrika is.

De reizen die je maakt, identificeren wie je bent. Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheden in het maken van reizen zo groot en divers zijn en daar sluit Srilankarondreis.com naadloos bij aan. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken! Mijn favoriete bestemming? Sri Lanka! Dat land is zo puur en heeft ontzettend veel te bieden. Surfen in Arugam Bay, fietsen door de theevelden en met de tuc tuc door de stad scheuren, ik zou het liefst vandaag weer in het vliegtuig stappen. En op de terugweg uiteraard nog even langs de Malediven, nu we toch in de buurt zijn!

Rob van Helvoort | Eigenaar Srilankarondreis.com

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen te tellen. Mijn kennis over de reisbranche heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV en gedurende de vele reizen die ik heb gemaakt over de hele wereld. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Bovendien weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden.

Ben van Melick | Marketing & PR Coördinator

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie Communicatie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.

Lange tijd waren reizen naar Zuidoost-Azië voor mij het ultieme avontuur. Maar inmiddels voel me ik overal ter wereld thuis en ben ik verliefd geworden op de gastvrijheid van het Midden-Oosten.

Bregje Pijnenburg | Reisconsultant

Al op jonge leeftijd besefte ik dat de wereld groter was dan alleen Brabant en na mijn studie HBO toerisme heb ik een paar jaar gewerkt in het Midden-Oosten, met name Jordanië en Israël, maar ook Libanon, Egypte en Syrië waar men destijds nog prima naar toe kon. Op een gegeven moment ben ik gevallen voor de charmes van mijn Italiaanse man en heb ik een aantal jaren in Italië gewoond. Nu woon ik weer heerlijk dichtbij Den Bosch, samen met man en drie “bambini”.

Met veel plezier reis ik regelmatig naar het Indisch subcontinent en het Midden-Oosten, ook neem ik dan regelmatig mijn kinderen mee. Reizen met kinderen is volgens mij een echte verrijking voor hun, maar ook zeker voor ons! Je ziet alles vanuit een heel ander perspectief en krijgt heel eenvoudig contact met de lokale bevolking. Tijdens mijn reizen ga ik op zoek naar de nog onontdekte plekjes, leuke restaurants en andere adresjes. Deze ervaringen en kennis deel ik graag met je!

Gido van den Brand | Reisconsultant

Van kleins af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als accountmanager bij Official Travel Company en reisconsultant bij Srilankarondreis.com ben ik elke dag weer het mooiste vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.

Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Ik ga door tot niet alleen de klant, maar ook ik tevreden ben. Reizen is altijd al mijn passie geweest. Deze passie ontpopte zich al op mijn zestiende toen ik voor het eerst zonder mijn ouders voor zes weken naar Amerika vertrok. Tijdens en na mijn studie heb ik nog veel meer van de wereld gezien. Na een avontuur van zes maanden in Nieuw-Zeeland en vele trips naar Azië en Australië, staat Zuid-Amerika hoog op mijn verlanglijst. 

Door mijn reiservaring en enthousiasme kan ik over ieder continent wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis. 

Ontvang reisinspiratie, tips en het laatste nieuws over Sri Lanka