Over Srilankarondreis.com, dé rondreis specialist voor Sri Lanka

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Over ons

Wij zijn Srilankarondreis.com

Srilankarondreis.com neemt u met de mooiste reizen meer naar Sri Lanka en andere prachtige bestemmingen in de Indische Oceaan. Ons specialisme en onze persoonlijke benadering maken het verschil. We kennen de verschillende bestemmingen goed en kunnen u perfect adviseren over de mooiste accommodaties, de onontdekte plekken en de beste reistijd per regio. Service, kwaliteit en kleinschaligheid staan hierbij voorop.

Onze liefde voor Sri Lanka en de Indisch Oceaan vindt u terug in onze individuele rondreizen. Wij laten u op een persoonlijke en comfortabele manier deze regio ontdekken. Kwaliteit, comfort, persoonlijke contact, maatwerk en kleinschaligheid zijn belangrijke pijlers in al onze reizen en de vele klanten die met ons op reis zijn geweest hebben hier reeds ervaring mee.

Vertrouwd en veilig op reis

Wij zijn aangesloten bij drie organisaties een zorgeloze reis: S.G.R. voor financiële garanties, A.N.V.R. voor regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse. Lees hier meer over deze garanties.

Service, kwaliteit & kleinschaligheid

  • Uw wensen staan centraal

Ieder voorstel is uniek en wordt op maat samengesteld op basis van uw interesses en reisambities.

  • Weg van de massa

We kiezen ervaringen die authentiek zijn en brengen u in contact met de lokale bevolking.

  • Eigen ervaringen

Ons team heeft kennis uit de eerste hand van de bestemmingen die we aanbieden. Op deze manier weten we dat u de beste service en luxe krijgt.

  • Vrijheid

Reizen met Srilankarondreis.com betekent reizen op privé basis, onder begeleiding van privé gidsen die professioneel zijn opgeleid en een grote meerwaarde bieden aan de beleving van uw reis.

Onze andere reismerken

Srilankarondreis.com is onderdeel van Middenoostenreizen BV (KvK nr. 70241481). Middenoostenreizen.com is dé specialist voor reizen naar het Midden-Oosten. Daarnaast bent u bij ons reismerk Travel Legends aan het juiste adres voor uw maatwerk reis. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze reisspecialisten

Rob van Helvoort | Eigenaar & Oprichter

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen te tellen. Mijn kennis over de reisbranche heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV en gedurende de vele reizen die ik heb gemaakt over de hele wereld. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Bovendien weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden.

Gido van den Brand | General Manager & Co-owner

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als Key Accountmanager bij Official Travel Company ben ik elke dag weer met een prachtig vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.

Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Ik ga door tot niet alleen de klant, maar ook ik zelf tevreden ben. Ook tijdens mijn eigen reizen houdt de nieuwsgierigheid mij bezig, altijd weer ga ik op zoek naar nieuwe bestemmingen. Dagen op een strand is voor mij niet weggelegd en ik ga dan ook liever nog even kijken in de dat nieuwe hotel een baai verderop.

Op mijn zestiende trok ik voor het eerst alleen naar het buitenland, Amerika was de bestemming en in de daaropvolgende jaren zouden vele nieuwe volgen. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door mijn reiservaring en enthousiasme kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis. Mijn volgende reizen staan alweer gepland, die van u ook?

Bas Sweep | Product Manager

Nieuwe avonturen aangaan is mijn favoriete bezigheid. Toen ik jaren geleden ontdekte dat het maken van reizen daar de beste manier voor is, was ik niet meer weg te slaan uit de reiswereld. Inmiddels heb ik al vele bestemmingen mogen bezoeken en stapelen de avonturen zich steeds verder op. Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheden in het maken van reizen zo groot en divers zijn en daar sluit Srilankarondreis.com/Middenoostenreizen.com/Official Travel Company naadloos bij aan. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken!

Maarten Wulmsen | Commercieel Manager

Het allerleukste aan mijn baan is de reislust waarmee ik te maken krijg. Niet alleen die van mijzelf, maar vooral die van onze reizigers! Het geeft daarbij een ontzettend voldaan gevoel om de bestemmingskennis van mij en van ons team in te zetten om de perfecte reis samen te stellen. En het mooiste: iedere reiziger is anders dus ook iedere reis is anders! Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Lara Lanslots | Sales & Operations Manager

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven. Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.

Astrid Kramer | Reisconsultant

Van jongs af aan heb ik het verlangen nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb al veel mooie landen mogen bezoeken maar mijn reislust is nog lang niet gestild. Binnen onze organisatie is het voor mij het belangrijkste dat ik onze klanten een onvergetelijke reis kan bieden die aan alle wensen voldoet en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het allerleukste aan dit werk vind ik het delen van mijn reiservaringen, de klantgerichtheid en dat dit werk zo dynamisch is.

Britt Hubregtse | Reisconsultant
Kas Leermakers | Reisconsultant

Reizen is al vanuit vroeger met de paplepel ingegoten en ik ben al mijn hele leven bezig met reizen. Tijdens mijn studie management toerisme is de interesse voor nieuwe bestemmingen alleen maar groter geworden. Ik heb de kans gekregen om veel mooie bestemmingen te ontdekken. Zo heb ik een aantal bijzondere reizen gemaakt naar China, Slovenië, Scandinavië en de Galápagos Eilanden. Het leukste aan mijn werk is dat ik iedere dag met mijn passie bezig kan zijn. Door mijn passie en enthousiasme over te brengen naar de klant en vanuit daar samen tot een onvergetelijke reis te komen is het mooiste aan mijn werk.

Lotte Slungers | Reisconsultant

Reizen is het mooiste wat er is. Nieuwe culturen ontdekken, op avontuur gaan, mensen leren kennen, even er tussenuit. Afgelopen jaar ben ik nog voor 3 maanden naar Midden- en Zuid-Amerika afgereisd, ook dit kan zomaar als je hier werkt. Het is heerlijk om andere mensen mooie herinneringen mee te geven en te zorgen dat ze een onvergetelijke trip maken, vooral omdat je zelf ook zo goed weet hoe het is.

Patricia Dobbelsteen | Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.

Loes Peskens | Product Manager

Avontuur, ontdekken en het onbekende, allemaal onlosmakelijk met mij verbonden. Al op jonge leeftijd zat ik met mijn neus in de atlas te speuren, luisterend naar de verhalen van mijn vader en oom die al veel van de wereld hebben gezien. Mensen helpen bij het najagen van hun dromen zit in mijn DNA. Mijn hart klopt sneller van het welzijn van onze aardbol dus ik hoop iedereen hier, ter plaatse maar ook alle reizigers een duwtje in de goede richting te geven.

Sharon Decker | Reisconsultant

Anderen de nieuwe culturen laten leren kennen, prachtige bestemmingen laten ontdekken en onvergetelijke ervaringen laten opdoen op reis… Dat is waarom ik in het toerisme werk! Zelf heb ik van kinds af aan al goede herinneringen aan mooie reizen. Dit motiveerde mij om een studie in het toerisme te doen. Een aantal jaar en bijzondere reizen verder, kan ik nu mensen het mooiste van het Midden-Oosten laten zien!

Marissa Dijkstra | Reisconsultant

Wij zijn niet alleen een heel hecht team, maar hebben ook hetzelfde gemeen en zijn besmet met het reisvirus. Tijdens mijn opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met de bijzondere cultuur van het Midden-Oosten en was op slag verliefd. Zelfs in mijn vrije tijd duik ik het liefst de boeken in om nog meer over onze bestemmingen te leren. Bij ons is niet snel iets te gek en streven we naar een bijzondere ervaring voor, tijdens en na de reis.

Maudi de Louw | Reisconsultant

Ik ben gek op nieuwe plekken ontdekken en vind het bijna zonde om twee keer naar dezelfde bestemming te gaan. Hoewel ik als kind Frankrijk van binnen en buiten leerde kennen, lonkte het op latere leeftijd om Azie, Midden-Amerika en het Midden-Oosten te ontdekken. Ook heb ik 5 maanden op Ibiza gewoond. Altijd zon, heerlijk! Er is zoveel moois te zien in de wereld. Hoe leuk is het als je dat in je baan mag overbrengen aan klanten?

Ben van Melick | Digital Manager

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.

Robin van Atteveld | Marketing Specialist

Al van jongs af aan heb ik mooie reizen mogen maken. Ik word zelf heel enthousiast als ik heb over reizen en breng dit enthousiasme dan ook graag over op anderen. Ik vind het tof dat ik mijn passie kan combineren met mijn werk.

Rowie van de Sande | Management Assistent

Vakantie is in mijn familie het toverwoord, een beloning voor je harde werk. Een mooie plek, andere culturen, lekker eten, met z’n allen genieten en het liefst in de zon. Na het zoeken en boeken van de perfecte reis kan de voorpret beginnen. Verder vind ik het tof dat ik mijn administratieve taken in deze mooie branche mag uitvoeren. Mijn oren klapperen door al onze mooie locaties, enthousiaste verhalen van mijn collega’s en de tevreden klanten. Hopelijk mag ik met en door de organisatie nog meer plekken van de wereld zien.

Jordy Gerritsen | Sales Support

Mijn passie voor reizen is vanaf jongs af aan begonnen. Ik vond het altijd al leuk om andere landen en steden te ontdekken. Dit motiveerde mij dan ook om Toerisme te gaan studeren aan de BUAS in Breda. Mijn nieuwsgierigheid naar andere landen en culturen is tijdens mijn studie nog meer gegroeid en ik haal dan ook veel vreugde uit het delen van mijn passie en kennis met onze reizigers.

Loïs-Amber van Tiel | Sales Support

Toerisme en gastvrijheid zit in mijn bloed. Op jonge leeftijd genoot ik van de verschillende culturen, de gastronomie en de mensen. Tijdens mijn internationale toerisme studies is deze passie alleen maar gegroeid en heb ik inmiddels aardig wat van de wereld mogen zien. Het is mooi om te zien dat de bestemmingskennis die ons team gezamenlijk heeft resulteert in prachtige reizen waarbij alles mogelijk is!

Thom van Rooijen | Sales Support
Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!