Over Srilankarondreis.com, dé rondreis specialist voor Sri Lanka

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54 Stel een vraag via Messenger
Over ons

Wij zijn Srilankarondreis.com

Srilankarondreis.com neemt u met de mooiste reizen meer naar Sri Lanka en andere prachtige bestemmingen in de Indische Oceaan. Ons specialisme en onze persoonlijke benadering maken het verschil. We kennen de verschillende bestemmingen goed en kunnen u perfect adviseren over de mooiste accommodaties, de onontdekte plekken en de beste reistijd per regio. Service, kwaliteit en kleinschaligheid staan hierbij voorop.

Onze liefde voor Sri Lanka en de Indisch Oceaan vindt u terug in onze individuele rondreizen. Wij laten u op een persoonlijke en comfortabele manier deze regio ontdekken. Kwaliteit, comfort, persoonlijke contact, maatwerk en kleinschaligheid zijn belangrijke pijlers in al onze reizen en de vele klanten die met ons op reis zijn geweest hebben hier reeds ervaring mee.

Service, kwaliteit & kleinschaligheid

 • UW WENSEN CENTRAAL

  Ieder voorstel is uniek en wordt op maat samengesteld op basis van uw interesses en reisambities.

 • WEG VAN DE MASSA

  We kiezen ervaringen die authentiek zijn en brengen u in contact met de lokale bevolking.

 • EIGEN ERVARINGEN

  Ons team heeft kennis uit de eerste hand van de bestemmingen die we aanbieden. Op deze manier weten we dat u de beste service en luxe krijgt.

 • VRIJHEID

  Reizen met Srilankarondreis.com betekent reizen op privé basis, onder begeleiding van privé gidsen die professioneel zijn opgeleid en een grote meerwaarde bieden aan de beleving van uw reis.

Onze andere reismerken

Srilankarondreis.com is onderdeel van Middenoostenreizen B.V. (KvK nr. 70241481). Middenoostenreizen.com is dé specialist voor reizen naar het Midden-Oosten. Daarnaast bent u bij ons reismerk Official Travel Company aan het juiste adres voor uw maatwerk reis. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze reisspecialisten

Rob van Helvoort | Eigenaar

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen te tellen. Mijn kennis over de reisbranche heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV en gedurende de vele reizen die ik heb gemaakt over de hele wereld. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Bovendien weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden.

Ben van Melick | Marketing Specialist

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie Communicatie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.

Lange tijd waren reizen naar Zuidoost-Azië voor mij het ultieme avontuur. Maar inmiddels voel me ik overal ter wereld thuis en ben ik verliefd geworden op de gastvrijheid van het Midden-Oosten.

Gido van den Brand | Key Accountmanager

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als Key Accountmanager bij Official Travel Company ben ik elke dag weer met een prachtig vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.

Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Ik ga door tot niet alleen de klant, maar ook ik zelf tevreden ben. Ook tijdens mijn eigen reizen houdt de nieuwsgierigheid mij bezig, altijd weer ga ik op zoek naar nieuwe bestemmingen. Dagen op een strand is voor mij niet weggelegd en ik ga dan ook liever nog even kijken in de dat nieuwe hotel een baai verderop.

Op mijn zestiende trok ik voor het eerst alleen naar het buitenland, Amerika was de bestemming en in de daaropvolgende jaren zouden vele nieuwe volgen. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door mijn reiservaring en enthousiasme kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis. Mijn volgende reizen staan alweer gepland, die van u ook?

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!