Alles voor uw Mauritius rondreis | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Mauritius

Mauritius


Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie met prachtige stranden en ongerepte natuur? Dan is een reis naar Mauritius zeker voor u weggelegd. Dit eiland bevindt zich in de Indische Oceaan en maakt deel uit van een eilandengroep de Maskarenen.

Tijdens een vakantie naar Mauritius zult u verrast worden door niet alleen de hagelwitte stranden, palmbomen en een kristalheldere Indische Oceaan. Maar dit tropische paradijs wordt ook gekenmerkt door de relaxte sfeer, een prachtige natuur in het binnenland en een uiterst vriendelijke bevolking. 

Ook is Mauritius voor duik- en snorkelliefhebbers een populaire bestemming. Bijna het gehele eiland wordt omgeven door beschermde koraalrif gebieden, wat het een prachtig stuk ongerepte natuur maakt. Dat maakt dat Mauritius zich de afgelopen jaren heeft ontpopt tot één van 's-werelds mooiste strandbestemmingen.

Op weg naar de westkust van Mauritius komt u langs velden van suikerriet, één van de top exportproducten van Mauritius. Na een tijdje rijden maken de velden plaats voor een wat ruiger landschap. In de verte ziet u steeds meer gebergtes en heuvels verschijnen, die typisch zijn voor het westen van het eiland.

Voor al onze bestemmingen heeft u enorm veel keuzevrijheid en passen we de reis volledig aan op basis van uw reiswensen. Dat geldt natuurlijk ook voor een reis naar Mauritius. Ziet u een vakantie op dit mooie eiland wel zitten? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten en laat u informeren over de mogelijkheden.


Ligging van Mauritius