Vertrouwd en veilig op reis | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Keurmerken

Vertrouwd en veilig op reis

Srilankarondreis.com heeft een aantal keurmerken. Deze zijn voor u als klant belangrijk, want dit geeft een aantal garanties voor uw geboekte vakantie. Met deze keurmerken laten we zien dat we een betrouwbare reisorganisatie zijn. Hier leest u welke keurmerken Srilankarondreis.com heeft en wat dit voor u betekent.

SGR

SGR

Srilankarondreis.com is onder de naam Middenoostenreizen BV (KvK nr. 70241481) aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). U kunt dit controleren op de website van het garantiefonds onder nummer 3809. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ

SGRZ

Srilankarondreis.com is onder de naam Middenoostenreizen BV (KvK nr. 70241481) aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren op de website van het garantiefonds onder nummer 17347. SGRZ is een non-profit organisatie en biedt een garantieregeling voor de zakelijke markt.

ANVR

ANVR

Srilankarondreis.com is onder de naam Middenoostenreizen BV (KvK nr. 70241481) aangesloten bij de ANVR. U kunt dit controleren op de website van de ANVR onder nummer 5732. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige ANVR-informatie. Dit geeft u de zekerheid dat uw vakantie bij ons in goede handen is.

STICHTING CALAMITEITENFONDS REIZEN

Calamiteitenfonds

Srilankarondreis.com is onder de naam Middenoostenreizen BV (KvK nr. 70241481) aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.