Alles voor uw Malediven vakantie | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Malediven

Malediven


Ongerepte witte zandstranden en kristalhelder water maken de Malediven tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld. Ook de onderwaterwereld hier behoort tot de mooiste ter wereld. U vindt het allemaal op kleine tropische eilandjes waar u écht tot rust kunt komen.

De Malediven bestaan uit maar liefst 1190 verschillende koraaleilanden verspreid over 90.000 vierkante kilometer in de Indische Oceaan. En dat terwijl het totale landoppervlak van alle eilanden bij elkaar slechts 300 vierkante kilometer is. Witte zandstranden worden omgeven door atollen van kristalhelder water. De eilanden zijn gegroepeerd in 26 atollen waarvan de grootste en mooiste het Ari-atol, Baa-atol, Faafu-atol, Lhaviyani-atol en Meemu-atol zijn.

De Malediven zijn de ultieme plek om te ontspannen. Dagelijkse stress en routines worden onmiddellijk overbodig en de tijd voor een digitale detox begint. U kunt hier perfect dineren en duiken. Het eten varieert van verse vis tot gastronomische curry's en de resorts zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt wanneer het gaat om gerechten en service. Veel van de eilanden zijn omgeven door koraalriffen die barsten van het fantastische onderwaterleven. Dat levert geweldige duik- en snorkelmogelijkheden.

Wanneer het gaat om een luxe vakantie, bent u op de Malediven op de juiste plek.


Ligging van Malediven


Een selectie van onze reizen naar Malediven