Reisgids app Sri Lanka | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Reisgids app Sri Lanka

Reisgids app Sri Lanka

Afgelopen maand maakte REiSREPORT een rondreis door Sri Lanka met Srilankarondreis.com. Zij maakten een bijzondere reis van bijna 4 weken door dit geliefde eiland. Ons gezamenlijke doel was om Sri Lanka in beeld te brengen en het ontdekken en vastleggen van de meest bijzondere plekken waar nog niet iedereen van af weet.


– Gepubliceerd op 3 mei 2018


Sri Lanka app

Godfried en Marlou van REiSREPORT zijn een aantal jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van hele gave video producties en reisgids apps voor verschillende landen. Zo zijn zij al naar Jordanië, Montenegro, Iran en Kroatië geweest. Voor deze landen ontwikkelden zij ook al zo'n reisapp met daarin toffe video’s en info over alle bezienswaardigheden. Daarnaast kun je zelfs met de app allerlei handige dingen regelen als het boeken van excursies, accommodaties en chauffeurs. Dit kan voor je reis, maar zelfs ook tijdens je reis!

De reisgids app van REiSREPORT voor Sri Lanka is bijna klaar. Als officieel partner kun je straks via deze app al deze opties boeken.  Dus of je nu gaat backpacken of al een volledig georganiseerde reis hebt geboekt, deze app is onmisbaar op je smartphone als je naar Sri Lanka gaat! Houd onze site de komende tijd in de gaten de voor de officiële lancering van deze handige reisgids app.

Populaire Rondreizen