Reizen naar Sri Lanka & corona | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Vakantie naar Sri Lanka of de Malediven? Dit zijn de mogelijkheden!

Vakantie naar Sri Lanka of de Malediven? Dit zijn de mogelijkheden!

Bekijk hier een compleet overzicht van onze bestemmingen waar u momenteel weer op vakantie kunt gaan. Ook houden we u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, restricties en reisadviezen.


– Gepubliceerd op 15 oktober 2020


Sri Lanka

De grenzen van Sri Lanka zijn momenteel nog gesloten voor toeristen. Wel zijn de nationale parken in Sri Lanka weer open en jeepsafari's en tempelbezoeken weer mogelijk.


Malediven

Het dagelijkse leven op deze tropische bestemming is bijna zo goed als normaal. Momenteel is de overheid een plan aan het opstellen voor het heropenen van de grenzen voor toeristen. Over de details hiervan is vooralsnog niets bekend.

Eiland Met Bebossing Op De Malediven

Mauritius

De bevolking mag vanaf 1 juni weer zonder bestemmingsbewijs de straat op en supermarkten en andere primaire winkels zijn weer open. Restaurants, café's en lokale markten mogen heropenen onder strikte voorwaarden op het gebied van gezondheid en veiligheid. Bioscopen, nachtclubs en stranden hebben momenteel nog niet de bevoegdheid om open te gaan. Momenteel zijn de autoriteiten op Mauritius bezig met een plan voor het openen van de grenzen voor toeristen.


Seychellen

De grenzen van de Seychellen zijn momenteel weer geopend voor toeristen uit bepaalde landen. Momenteel staan Nederland en België niet meer op de lijst met landen die mogen afreizen naar het land.

Populaire Rondreizen