Alles over Arugam Bay | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Arugam Bay

Arugam Bay

Je kunt op meerdere plekken in Sri Lanka heel goed surfen, maar dé surfspot is Arugam Bay. Het kleine pittoreske surfersdorp is inmiddels wat groter geworden, maar de relaxte sfeer en bruisende strandtenten zijn niet veranderd. Arugam Bay zal je niet zomaar onderweg passeren, waar het verscholen aan de zuidoost kust ligt. Vanaf Ella of Tissamaharama kun je de kustplaats bezoeken, waarbij een rit ernaartoe zo'n 3 uur in beslag neemt. Die rit is het echter helemaal waard, want Arugam Bay heeft ontzettend veel te bieden.


Naast surfen en relaxen nabij de strandtenten van Arugam Bay zijn er nog meer activiteiten te ondernemen. Zo kun je vanuit Arugam Bay ook op safari. Je kunt kiezen voor uit een boot safari in de nabijgelegen lagune of voor een jeep safari in het Kumana National Park. Hierbij kun je verschillende dieren spotten als olifanten, krokodillen en apen.

Wil je een mooi uitzicht op de kustlijn bij Arugam Bay beklim dan Elephant Rock of Crocodile Rock. En ben je echt in voor een leuk avontuur, huur dan een scooter en rij naar het Kudumbigala Monastery. Dit ligt net binnen het Kumana National Park, dus de kans is aanwezig dat je wilde dieren tegenkomt.

Strand Arugam Bay
Strand Arugam Bay
Surfen Bij Arugam Bay
Gekleurde Lucht Bij Arugam Bay

Populaire Rondreizen