Srilankarondreis.com gaat live!

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Srilankarondreis.com is live!

Srilankarondreis.com is live!

Het is zover: 1 oktober 2017. De nieuwe website van Srilankarondreis.com is live. Vanaf vandaag kunt u gemakkelijk en snel het complete reisaanbod naar Sri Lanka hier online vinden.


– Gepubliceerd op 2 oktober 2017


Nieuwe website 

Srilankarondreis.com is de specialist voor reizen naar Sri Lanka en de Indische oceaan. Als echte Sri Lanka specialist hebben we een enorm breed aanbod opgezet aan reizen naar Sri Lanka. Deze zijn allemaal terug te vinden op de pagina reisaanbod. De nieuwe website is interactief, makkelijk te gebruiken en biedt een goed overzicht van wat wij te bieden hebben. Uiteraard zijn alle reizen die op de website staan volledig naar wens aan te passen. We zijn gespecialiseerd in maatwerkreizen en denken graag verder met u mee om uw reis te perfectioneren!

Waarom u naar Sri Lanka moet? 

Sri Lanka wordt niet voor niets te de parel van de Indische oceaan genoemd. Het is de perfecte bestemming voor iedereen die houdt van een afwisselende en actieve vakantie. U vindt in Sri Lanka prachtige nationale parken, waar u olifanten, luipaarden en nog veel meer bijzondere dieren kunt aanschouwen. Daarnaast heeft het land een enorme culturele rijkdom door de verschillende godsdiensten die u terug vindt op het eiland. Naast de historische tempels vinden er ook dagelijks mooie religieuze ceremonies plaats. Vanuit het culturele binnenland komt u uit bij de mooie kustlijn in het zuiden. Perfect voor watersporten en een paar dagen relaxen. Als u meer info over alle verschillende bestemmingen wilt? Kijkt u dan eens bij alle bestemmingsinfo.

Wat is er nieuw? 

Srilankarondreis.com is onderdeel van Official Travel Company. Een reisorganisatie die gespecialiseerd is in zakelijke reizen en het organiseren van incentives. Daarnaast is ook Middenoostenreizen.com onderdeel van het bedrijf. Een gespecialiseerde touroperator voor reizen naar het Midden-Oosten. Door de ervaring van beide bedrijven te combineren met een enorme passie en liefde voor Sri Lanka is Srilankarondreis.com ontstaan. In onze reisblog stellen wij onze reisspecialisten voor Sri Lanka aan u voor! 

Kom ons ontmoeten in Antwerpen of Den Haag. 

Naast het live gaan van deze website staan wij in oktober ook op het Verre Reizen Event in Antwerpen en Den Haag. De uitgelezen kans om u te ontmoeten. We komen graag met u in contact tijdens deze beurzen. 14 & 15 oktober 2017 staan wij in Antwerpen in de Waagnatie, 28 & 29 oktober staan we op het Verre Reizen Event in Den haag en vindt u ons in de Fokker Terminal. Bent u zich aan het orienteren voor een reis naar Sri Lanka? Laat het ons weten en maak dan een afspraak met ons op een van deze Events. 

Wilt u meer info over Srilanakrondreis.com? Neem dan contact op met Josje van Asveldt - productmanager voor Srilankarondreis.com via info@srilankarondreis.com 

Populaire Rondreizen