Nieuwe hotels Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Nieuwe hotels Srilankarondreis.com
21 maart 2019

Tijdens ons werkbezoek aan Sri Lanka afgelopen maand heeft onze collega Bas enkele nieuwe accommodaties bezocht. Zo kunnen wij jou als reiziger altijd uit eigen ervaring vertellen wat je kunt verwachten. Kwaliteit staat bij ons altijd centraal.


Net als je vlucht, excursies en transport, zijn ook de accommodaties waar je verblijft in Sri Lanka erg belangrijk. Iedere reiziger heeft andere wensen en een ander budget. Vrijwel iedereen hecht bij het kiezen van een hotel veel waarde aan een schoon verblijf, goede ligging en aardig personeel. Maar in Sri Lanka is een viersterrenhotel iets anders dan een viersterrenhotel in Nederland. Daarom bieden wij jou als reiziger altijd alleen accommodaties aan die we zelf bezocht hebben in Sri Lanka. Zo weten we zeker dat de kwaliteit van het hotel is gewaarborgd.

Verblijf je liever in een hotel midden in de stad? Of slaap je graag in een bungalow aan het strand? Alles is mogelijk in Sri Lanka. Tijdens ons meest recente werkbezoek van hebben we weer een aantal mooie nieuwe accommodaties gevonden. Zo hebben we een prachtig een Boutique Hotel in Talpe en een geweldig safarikamp in de bufferzone van het Yala National Park. Deze kun je vanaf nu dan ook verwachten in een vrijblijvend reisvoorstel. Bij Srilankarondreis.com hebben we verschillende accommodaties op iedere bestemming en is er voor ieder budget iets te vinden.


Ben jij benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en dan zie je deze pareltjes vanzelf terug in je reisvoorstel!

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Tropische Westkust Sri Lanka

Tropische Westkust Sri Lanka 14 dagen | v.a. 1912,- p.p. incl. + +

Sri Lanka is een tropisch paradijs in de Indische Oceaan. De rondreis combineert de tropische westkust met de hoogtepunten van het binnenland. Het is een perfecte reis voor...

Lees meer
Avontuurlijk Sri Lanka

Avontuurlijk Sri Lanka 18 dagen | v.a. 2239,- p.p. incl. + +

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke reis met tussendoor relaxdagen aan één van de mooiste stranden van Sri Lanka? Dan is deze reis precies wat je zoekt!

Lees meer
Korte rondreis Sri Lanka

Korte rondreis Sri Lanka 10 dagen | v.a. 1491,- p.p. incl. + +

Wil je Sri Lanka bezoeken, maar heb je niet alle tijd van de wereld? Geen probleem, wij hebben de perfecte reis voor jou met een geweldige indruk van Sri Lanka. Lees snel...

Lees meer
Hoogtepunten van Sri Lanka

Hoogtepunten van Sri Lanka 12 dagen | v.a. 1472,- p.p. incl. + +

Ontdek Sri Lanka met deze korte rondreis. Bezoek alle de hoogtepunten van dit bijzondere eiland: wandel door groene theeplantages, maak een jeepsafari en cross met een tuktuk...

Lees meer