Nieuwe hotels Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Nieuwe hotels Srilankarondreis.com

Nieuwe hotels Srilankarondreis.com

Tijdens ons werkbezoek aan Sri Lanka afgelopen maand heeft onze collega Bas enkele nieuwe accommodaties bezocht. Zo kunnen wij jou als reiziger altijd uit eigen ervaring vertellen wat je kunt verwachten. Kwaliteit staat bij ons altijd centraal.


– Gepubliceerd op 21 maart 2019


Net als je vlucht, excursies en transport, zijn ook de accommodaties waar je verblijft in Sri Lanka erg belangrijk. Iedere reiziger heeft andere wensen en een ander budget. Vrijwel iedereen hecht bij het kiezen van een hotel veel waarde aan een schoon verblijf, goede ligging en aardig personeel. Maar in Sri Lanka is een viersterrenhotel iets anders dan een viersterrenhotel in Nederland. Daarom bieden wij jou als reiziger altijd alleen accommodaties aan die we zelf bezocht hebben in Sri Lanka. Zo weten we zeker dat de kwaliteit van het hotel is gewaarborgd.

Verblijf je liever in een hotel midden in de stad? Of slaap je graag in een bungalow aan het strand? Alles is mogelijk in Sri Lanka. Tijdens ons meest recente werkbezoek van hebben we weer een aantal mooie nieuwe accommodaties gevonden. Zo hebben we een prachtig een Boutique Hotel in Talpe en een geweldig safarikamp in de bufferzone van het Yala National Park. Deze kun je vanaf nu dan ook verwachten in een vrijblijvend reisvoorstel. Bij Srilankarondreis.com hebben we verschillende accommodaties op iedere bestemming en is er voor ieder budget iets te vinden.


Ben jij benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en dan zie je deze pareltjes vanzelf terug in je reisvoorstel!

Populaire Rondreizen