Nieuwe hotels Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Nieuwe hotels Srilankarondreis.com
21 maart 2019

Tijdens ons werkbezoek aan Sri Lanka afgelopen maand heeft onze collega Bas enkele nieuwe accommodaties bezocht. Zo kunnen wij jou als reiziger altijd uit eigen ervaring vertellen wat je kunt verwachten. Kwaliteit staat bij ons altijd centraal.


Net als je vlucht, excursies en transport, zijn ook de accommodaties waar je verblijft in Sri Lanka erg belangrijk. Iedere reiziger heeft andere wensen en een ander budget. Vrijwel iedereen hecht bij het kiezen van een hotel veel waarde aan een schoon verblijf, goede ligging en aardig personeel. Maar in Sri Lanka is een viersterrenhotel iets anders dan een viersterrenhotel in Nederland. Daarom bieden wij jou als reiziger altijd alleen accommodaties aan die we zelf bezocht hebben in Sri Lanka. Zo weten we zeker dat de kwaliteit van het hotel is gewaarborgd.

Verblijf je liever in een hotel midden in de stad? Of slaap je graag in een bungalow aan het strand? Alles is mogelijk in Sri Lanka. Tijdens ons meest recente werkbezoek van hebben we weer een aantal mooie nieuwe accommodaties gevonden. Zo hebben we een prachtig een Boutique Hotel in Talpe en een geweldig safarikamp in de bufferzone van het Yala National Park. Deze kun je vanaf nu dan ook verwachten in een vrijblijvend reisvoorstel. Bij Srilankarondreis.com hebben we verschillende accommodaties op iedere bestemming en is er voor ieder budget iets te vinden.


Ben jij benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en dan zie je deze pareltjes vanzelf terug in je reisvoorstel!

Andere reizigers bekeken ook

Tropische Oostkust Sri Lanka

Tropische Oostkust Sri Lanka 16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 1855 p.p.

Sri Lanka is een waar tropisch paradijs in de Indische Oceaan. Tijdens deze reis door Sri Lanka combineert u de oostkust met de hoogtepunten van het binnenland. Perfect...

Bekijk reis
Klassiek Sri Lanka Populair

Klassiek Sri Lanka 21-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 2590 p.p.

Een 3-weekse rondreis die de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka combineert met prachtige accommodaties. Reis langs de culturele en landschappelijke ervaringen, de...

Bekijk reis
Ultieme Duikvakantie in Sri Lanka & de Malediven

Ultieme Duikvakantie in Sri Lanka & de Malediven 18-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & de Malediven Vanaf € 3115 p.p.

Zowel op Sri Lanka als de Malediven kunt u geweldig duiken. Tijdens deze rondreis ontdekt u zowel het land als de onderwaterwereld en ontbreekt het aan niets!

Bekijk reis
Sri Lanka & Dubai

Sri Lanka & Dubai 17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka Vanaf € 2580 p.p.

Wilt u uw reis net even een andere twist geven na uw rondreis door Sri Lanka? Wilt u nog even genieten van een hele andere wereld vol extreme luxe? Combineer dan uw...

Bekijk reis