Alles over Yala National Park | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Yala National Park

Yala National Park

Sri Lanka heeft naast prachtige berggebieden en kilometers lange stranden ook stukken ongerepte jungle. Yala National Park is één van die plekken waar je onder begeleiding van een gids een safari tour kan maken.


Hier heb je grote kans om wilde olifanten, zwijnen en luipaarden te spotten in hun natuurlijke omgeving. De kans dat je hier een luipaard spot, is bijna nergens zo groot vergeleken met de rest van de wereld! Luipaarden zijn namelijk erg schuw en vrij zeldzaam. Naast de luipaarden en olifanten heb je kans om kennis te maken met wilde herten, krokodillen en de bijzondere lippenbeer.

Yala National Park is het bekendste en meest bezochte National Park van Sri Lanka. Leuker is volgens ons het wat rustigere nabijgelegen Udawalawe National park te bezoeken. In het Yala National Park komt het regelmatig voor dat je midden in het park in de file staat en andere jeeps je zicht belemmeren. Daarnaast is het park ook duurder dan het nabijgelegen Udawalawe Park. De kosten van een jeep staan vast, maar je kunt deze kosten delen met de andere mensen in de jeep. Er kunnen maximaal 6 personen in een jeep.

Olifant Yala
Olifant Yala
Dieren Yala National Park
Luipaard In Yala

Populaire Rondreizen