Sri Lanka Presentatie | Srilankarondreis.com

WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

 

Sri Lanka presentatie
7 maart 2019

Nog geen vakantieplannen gemaakt? Laat ons je overtuigen van Sri Lanka! We nodigen je graag uit voor een korte presentatie op zaterdag 13 april om 11:00. Op ons kantoor in hartje 's-Hertogenbosch vertellen we je alles over het eiland en beantwoorden we al je vragen. Uiteraard is de toegang gratis en geheel vrijblijvend.


Presentatie Sri Lanka

Zaterdag 13 april om 11:00 staan onze deuren wagenwijd open. Onze reisspecialisten verzorgen een korte presentatie waarbij je kennis maakt met de mogelijkheden van Sri Lanka. Voor en na de presentatie is er natuurlijk alle ruimte voor vragen en/of een persoonlijk informatiegesprek. Ook zorgen we voor een hapje en een drankje.

Srilankarondreis.com vertelt je graag alles wat je moet weten over Sri Lanka en samen kijken we graag naar de mogelijkheden voor jouw eventuele reis! Wil jij erbij zijn? Laat het ons dan even weten »

  • Locatie: Vughterstraat 141, 's-Hertogenbosch
  • Datum: zaterdag 13 april 11:00
  • Toegang: gratis & geheel vrijblijvend

Waarom een reis naar Sri Lanka?

Het eiland is door Lonely Planet uitgeroepen tot beste reisbestemming voor 2019. Sri Lanka is een land met ongekende mogelijkheden: natuur, cultuur, strand en historie vind je hier in overvloed. Zo kun je hier op jeepsafari in wildparken, hiken door de Sri Lankaanse hooglanden en raften in het regenwoud. De cultuur ervaar je door de waanzinnige treinreis te maken, op tuktuksafari in de grote steden te gaan of een Sri Lankaanse kookcursus te volgen. Niet alleen de kolonisatie heeft gezorgd voor een rijke historie; in het binnenland vind je talloze sporen van de koninklijke historie met bijvoorbeeld de oude koningssteden Anuradhapura en Polonnaruwa


Heb jij interesse om naar de presentatie te komen? Laat het ons even weten »

Bekijk ook eens deze individuele rondreizen naar Sri Lanka

Sri Lanka & Dubai 17 dagen | v.a. 2579,- p.p. incl. + +

Wil je jouw reis net even een andere twist geven na je rondreis door Sri Lanka? Wil je nog even genieten van een hele andere wereld vol extreme luxe? Combineer dan je rondreis...

Lees meer

Natuur Rondreis Sri Lanka 16 dagen | v.a. 1923,- p.p. incl. + +

Bezoek tijdens deze rondreis door Sri Lanka alle natuurschatten van het eiland: theevelden, woest berglandschap, regenwoud en stranden.

Lees meer

Duikvakantie Sri Lanka en Malediven 18 dagen | v.a. 3122,- p.p. incl. + +

Zowel op Sri Lanka als de Malediven kun je geweldig duiken. Tijdens deze rondreis ontdek je zowel het land als de onderwaterwereld en ontbreekt het aan niets!

Lees meer

Sportieve rondreis Sri Lanka 17 dagen | v.a. 2287,- p.p. incl. + +

Raften op de Kelani rivier, olifanten spotten op de grasvlaktes en het beklimmen van Lion's Rock. Dit is dé reis als je Sri Lanka op een uitdagende manier wil ontdekken!

Lees meer