Update coronavirus | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54 Stel een vraag via Messenger
Update coronavirus

Update coronavirus

In verband met de huidige situatie rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor reizen richting onze bestemmingen. Lees hier alles over de laatste stand van zaken.


– Gepubliceerd op 16 april 2020


Laatste update: 3 augustus 2020

Uit de lockdown

Vanwege de COVID-19 uitbraak verkeerden alle bestemmingen waarnaar wij reizen organiseren in een lockdown. Vanwege de genomen maatregelen hebben autoriteiten meer grip gekregen op de uitbraak en is de situatie op onze bestemmingen momenteel onder controle. Reden voor veel landen om versoepelingen door te voeren en toekomstplannen te verkondigen op het gebied van toerisme. We zetten de huidige- en toekomstige ontwikkelingen graag per land voor u op een rij, zodat u goed op de hoogte bent.

Sri Lanka

De overheid van Sri Lanka heeft besloten de grenzen van het land binnenkort weer te openen voor toeristen. Hier zitten bepaalde restricties aan vast op het gebied van gezondheid en veiligheid. Momenteel zijn de nationale parken in Sri Lanka weer open en jeepsafari's en tempelbezoeken weer mogelijk. Neem voor verdere informatie contact op met Srilankarondreis.com.

Malediven

Het dagelijkse leven op deze tropische bestemming is bijna zo goed als normaal. Momenteel is de overheid een plan aan het opstellen voor het heropenen van de grenzen voor toeristen. Over de details hiervan is vooralsnog niets bekend.

Mauritius

De bevolking mag vanaf 1 juni weer zonder bestemmingsbewijs de straat op en supermarkten en andere primaire winkels zijn weer open. Restaurants, café's en lokale markten mogen heropenen onder strikte voorwaarden op het gebied van gezondheid en veiligheid. Bioscopen, nachtclubs en stranden hebben momenteel nog niet de bevoegdheid om open te gaan. Momenteel zijn de autoriteiten op Mauritius bezig met een plan voor het openen van de grenzen voor toeristen.

Seychellen

Op 28 april is de lockdown versoepeld voor de lokale bevolking van de Seychellen, waarbij zij weer vrij konden reizen binnen de landsgrenzen. Op 1 juni is het internationale vliegveld weer heropend op het hoofdeiland Mahé. Ook de horeca mag onder bepaalde voorwaarden op het gebied van gezondheid en veiligheid weer open. Er geldt momenteel nog wel een quarantaine regeling bij aankomst op de Seychellen van twee weken, waardoor wij reizen naar de Seychellen momenteel nog afraden.


Heeft u verdere vragen over het beleid van een bestemming, het beleid van ons als reisorganisatie, vragen over uw aankomende reis of wenst u te overleggen voor het plannen van een reis? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Populaire Rondreizen