Update coronavirus | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54 Stel een vraag via Messenger
Update coronavirus

Update coronavirus

In verband met de huidige situatie rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor reizen richting onze bestemmingen. Lees hier alles over de laatste stand van zaken.


– Gepubliceerd op 16 april 2020


Laatste update: 22 april 2020

Reisbeperkingen

Momenteel is het niet mogelijk om op reis te gaan vanwege alle beperkingen rondom COVID-19. Voor vrijwel alle bestemmingen die wij aanbieden geldt een inreisverbod en dat betekent dat u voorlopig geen toegang heeft tot het land. Wij staan dagelijks in contact met onze lokale partners en houden de situatie omtrent het coronavirus in binnen- & buitenland nauwlettend in de gaten.

Ook hebben veel luchtvaartmaatschappijen vluchten geannuleerd. Zo heeft Transavia alle vluchten geannuleerd tot en met 27 mei. Zij bieden u tevens de mogelijkheid om uw vlucht zonder wijzigingskosten om te boeken tot eind maart 2021 indien uw vertrek in de periode tot en met 30 september staat gepland. Per luchtvaartmaatschappij verschilt dit beleid echter sterk.

Wanneer een toegangsbeperking voor uw reis geldt of wanneer de luchtvaartmaatschappij waarmee u zou vliegen de vlucht heeft geannuleerd, hebt u inmiddels al contact gehad met een van onze medewerkers. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we een passende oplossing. Wij berekenen geen wijzigingskosten als we uw reis omboeken. Wel kan het zijn dat de luchtvaartmaatschappij tariefverschillen en/of wijzigingskosten berekent. Dit is voornamelijk voor landen die geen negatief reisadvies hebben en waarvoor geen inreisbeperking geldt.

Reizen na 31 mei

Voor alle reizen met een vertrekdatum vanaf 1 juni zijn wij volledig afhankelijk van de ontwikkelingen in het beleid van overheden en luchtvaartmaatschappijen. Het is nu nog niet duidelijk wanneer landen hun grenzen weer openstellen, luchtvaartmaatschappijen weer gaan vliegen en welke maatregelen er in de aankomende weken worden versoepeld. Ook hanteren de overheden van Nederland en België weer andere regels.

Het is voor de periode na 31 mei momenteel dan ook niet mogelijk om uw reis kosteloos om te boeken of te wijzigen. Als u uw reis toch om wilt boeken, is dit in veel gevallen mogelijk, maar zitten hier kosten aan verbonden. Dit zijn kosten die luchtvaartmaatschappijen, accommodaties en andere leveranciers na 31 mei 2020 rekenen voor het omboeken. Het kan zijn dat wanneer u wacht tot het beleid verandert, deze extra kosten wegvallen. Echter kunnen wij hier nu nog niets over zeggen en hopen we uiteraard dat u vanaf 1 juni wel op reis kunt gaan. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden als u uw reis toch wilt omboeken.

Verandert de situatie, wanneer bijvoorbeeld een overheid of luchtvaartmaatschappij haar beleid aanpast, dan nemen we contact met u op. Samen met u kijken naar de mogelijkheden en zoeken we een passende oplossing.


Heeft u nog vragen over uw aanstaande reis? Neem dan gerust contact met ons op!

Populaire Rondreizen