Bijzondere accommodatie Sri Lanka | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Bijzondere accommodatie in Sri Lanka

Bijzondere accommodatie in Sri Lanka

In het kleine plaatsje Kogalle, in het zuiden van Sri Lanka vind je het Tri Lanka hotel. Een ware verborgen parel waar je even helemaal tot rust kan komen.


– Gepubliceerd op 30 augustus 2022 door Rob


Het Tri hotel ligt midden in het mooiste meer van Sri Lanka: Kogalla lake. In het meer liggen maar liefst 14 eilanden waar zich een bijzondere flora en fauna bevind; het meer wordt onder andere bewoond door haviken, reigers & zilverreigers. Daarnaast staat Kogalla lake bekend om zijn grote hoeveelheid kaneelbomen die je werkelijk overal terug vindt.

Het Tri hotel is het eerste duurzame luxe design hotel van Sri Lanka en is werkelijk prachtig. Het hotel heeft maar liefst 10 unieke suites die verspreid liggen rondom het eiland. De gehele entourage van het hotel ademt rust en natuur. Wanneer je het hotel bezoekt wordt het al snel duidelijk dat het hotel ontworpen is door middel van pure passie en een duurzame filosofie. Het Tri hotel is een meesterwerk met flair, waar je eens geweest moet zijn!

Creatief bezig zijn stimuleert de geest en het intellect. Met deze filosofie is het hotel ontworpen en bedoeld. Yoga, Ayurveda en andere holistische behandelingen zijn hier te volgen. Dat is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens heel erg leuk!

Populaire Rondreizen

Gerelateerde Blogs