Drie uitzonderlijke accommodaties aan oostkust Sri Lanka Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Drie bijzondere accommodaties aan de oostkust

Drie bijzondere accommodaties aan de oostkust

Sri Lanka kent ontelbaar veel bijzondere accommodaties. Denk aan boomhutten, safarikampen, oude theefabrieken en strandvilla's. En dan hebben we het nog geeneens over de landschappen waar sommige accommodaties zich bevinden! We lichten graag een aantal bijzondere accommodaties aan de oostkust van Sri Lanka toe waar wij mee samen werken om je op ideeën te brengen.


– Gepubliceerd op 27 december 2022 door Bas


Bay Vista

Op het zuidelijkste punt van de oostkust van Sri Lanka bevindt zich het surfersparadijs Arugam Bay. Het dorp kent een rustgevende sfeer, of zoals de surfers hier zeggen: een chille vibe. Dat is ook precies wat je van het Bay Vista kunt verwachten. Het hotel bevindt zich in het bruisende centrum van het dorp en wordt omringd door de hippe strandtenten en surfshops. Je loopt vanuit de voortuin zo het strand op, twee keer peddelen en de eerste golf is een feit. Maar daar houdt het niet op bij dit hotel. Op het dak bevindt zich een ontspannende en mooi ingerichte ruimte om te ontspannen, yoga uit te oefenen, de surfers in actie te zien en de zonsopkomst te aanschouwen. Natuurlijk mag ook een bar en een lokale Sri Lankaanse keuken hier niet ontbreken!
Segment: lokaal
Website Bay Vista

Margosa Bay

Trincomalee is in de zomerperiode voor veel Sri Lanka bezoekers een tussenstop van de reis. Het weer is er dan schitterend en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Een accommodatie waar je op zo'n moment wilt verblijven is Margosa Bay! Een luxe resort direct aan het strand met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Een spa centrum, privéstrand, geweldige lounge en een keuken die bekend is in de hele stad! Wanneer je bent gaan snorkelen bij Pigeon Island, Fort Frederick hebt bezichtigd of het centrum van de stad hebt verkent, is Margosa Bay waar je terug wilt komen. Het maakt deze tropische beleving helemaal af!
Segment: luxe
Website Margosa Bay

Gal Oya Lodge

Wanneer je aan de oostkust van Sri Lanka denkt, zal je bij de crème de la crème van de accommodaties niet zo snel aan een safari lodge denken. Toch kun je die hier vinden en niet zomaar één! Het Gal Oya National Park is een afgelegen en onontdekt wildpark van Sri Lanka. Dat maakt deze plek des te leuker om te bezoeken. En wanneer je het park bezoekt, is er maar één accommodatie waarin je wit verblijven. De lodge bevindt zich middenin het schitterende en ongerepte landschap en..
Segment: avontuurlijk
Website Gal Oya Lodge

Populaire Rondreizen

Gerelateerde Blogs