Srilankarondreis.com - dé specialist voor uw rondreis door Sri Lanka

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Sri Lanka, waarom je nu naar dit land moet gaan

Sri Lanka, waarom je nu naar dit land moet gaan

Eerder dit jaar kregen wij bij Srilankarondreis.com de vraag van nieuwe klanten of ze wel naar het voormalig Ceylon moesten gaan, ze waren ten slotte al in Thailand geweest. Oké toegegeven Thailand is natuurlijk ook een prachtig land met fantastisch mooie natuur, dit moet je alleen wel delen met bijna 30 miljoen andere bezoekers (2015!) per jaar tegenover 1,8 miljoen in Sri Lanka. Zonder al te veel in de cijfertjes te duiken, begrijpt iedereen dat de belevenis in deze twee landen eigenlijk niet met elkaar te vergelijken valt.


– Gepubliceerd op 30 januari 2018 door Gido


Het verschil in aantallen toeristen zal je overal in Sri Lanka merken. Ondanks dat je natuurlijk niet alleen bent, is dit wel een land wat door de massa nog ontdekt moet worden. Dat brengt ons dan ook bij het punt waarom je NU moet gaan: het land is zich namelijk sterk aan het ontwikkelen op toeristisch gebied. Steeds meer aanbieders beginnen de weg naar het land te vinden en ook KLM vliegt rechtstreeks vanaf Schiphol op de hoofdstad Colombo. Daarnaast is het een verademing om in een land rond te reizen waar je geen grote internationale hotelketens zoals Accor, IHG of Starwood tegenkomt, maar juist verblijft in kleinere hotels met lokale hosts! 

Het is natuurlijk niet alleen maar hosanna. Toeristische ontwikkeling brengt nu eenmaal ook onzekerheden en ontwikkelingen met zich mee die tijd vergen. Het is echter een keuze dit te zien als nadeel! Je zult je misschien verbazen over de manier waarop dingen er in dit land aan toe gaan. Maar je zal echter ook talloze ontmoetingen hebben met ontzettend vriendelijke mensen die oprecht geïnteresseerd zijn. En dan is er nog de gastvrijheid waar Azië om bekend staat. 

Een ander unique selling point van Sri Lanka is de adembenemende natuur. In welk ander land kun je in het wild nog olifanten, waterbuffels, jachtluipaarden, everzwijnen, krokodillen & beren in één National Park tegenkomen? Deze voormalig Nederlandse handelskolonie heeft werkelijk alles te bieden: van jungle tot idyllische stranden en van historische tempels tot culinaire hoogtepunten. Een rondreis door dit land kan makkelijk gemaakt worden met het hele gezin, want er is werkelijk voor iedereen genoeg te beleven.

Is je interesse aangewakkerd? Wacht niet langer en neem contact met ons op en beleef het zelf!  

Populaire Rondreizen

Gerelateerde Blogs