Srilankarondreis.com – Waar is het begonnen?

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
De start van Srilankarondreis.com

De start van Srilankarondreis.com

Mijn naam is Rob van Helvoort, eigenaar van Srilankarondreis.com en Middenoostenreizen.com. Wat betreft reizen ben ik altijd enthousiast over alles. Ik wil overal naar toe en alles ontdekken, zolang je mij in een vliegtuig zet ben ik blij en (relatief) rustig. Niet iedere bestemming laat evenveel indruk achter, ook dat is een feit. Echter toen ik voor de eerste keer in Sri Lanka kwam, dacht ik: dit moet ik met iedereen delen. Een paar jaar later gaan we dit ook echt doen. Na een grondige voorbereiding en vooral uitgebreid veldonderzoek is het zover: Srilankarondreis.com is een feit.


– Gepubliceerd op 15 september 2022 door Rob van Helvoort


Het begin van een nieuwe passie

Zes jaar geleden ben ik een nieuwe reisorganisatie begonnen: Middenoostenreizen.com. Je raadt het wellicht al, een gespecialiseerde touroperator voor tien bestemmingen in het Midden-Oosten. Hiervoor ben ik regelmatig onderweg en vaak in deze regio te vinden. Als je dan zelf vakantie hebt, zoek je toch vaak een andere bestemming uit. Zo ging ik zelf een aantal jaren terug naar Sri Lanka. Een bijzondere reis en een prachtige ervaring. Ik werd meteen enthousiast van dit prachtige land. Niet voor niets wordt het de parel van de Indische Oceaan genoemd. De relaxte sfeer en prachtige natuur zijn uniek. Toen ik de eerste keer in de trein van Kandy richting Nuwara Eliya zat, kwam het idee om hier iets mee te gaan doen. Ik wilde mijn passie voor dit land delen en anderen kennis laten maken met Sri Lanka.


Start van Srilankarondreis.com

In 2015 zijn we begonnen met de voorbereidingen voor dit nieuwe platform. Om te beginnen zijn we een aantal keren richting het eiland gegaan om logistiek alles in orde te brengen en alles tot in de kleinste details uit te denken. Vervolgens zijn de eerste reizigers via onze andere reismerken richting Sri Lanka gaan reizen, zodat we alvast de ervaringen en reacties konden peilen en verwerken. In de tussentijd hebben wij hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe website met een compleet aanbod van reizen naar Sri Lanka en de Indische Oceaan. Vervolgens hebben we de ervaring van onze reisspecialisten van Middenoostenreizen.com gemixt met een aantal nieuwe teamleden om jou zo de beste service en kwaliteit te gaan bieden op uw vakantie naar Sri Lanka en de Indische Oceaan. Vanaf nu kun je dus jouw volledig verzorgde reis naar Sri Lanka online bij ons aanvragen!


Sri Lanka in ontwikkeling

De laatste jaren is er veel gebeurd in Sri Lanka en worden er mooie dingen gerealiseerd op het eiland. Sinds 2016 vliegt KLM rechtstreeks naar Sri Lanka en wordt het de Nederlandse reiziger erg makkelijk gemaakt hierheen te vliegen. Daarnaast biedt het eiland prachtige accommodaties zoals het Amman Galle Resort of the Fortress in Kogalle. Vanuit deze bijzondere kustplaatsen kun je het binnenland in en kom je prachtige natuurparken tegen zoals de Horton Plains, het Yala Nature Reserve en de theevelden rondom Nuwara Eliya. Allemaal ingrediënten voor een bijzondere en unieke reis.

Tip: Tijdens mijn laatste reis naar Sri Lanka verbleef ik in het 98 acres hotel, een super bijzonder hotel in de bergen bij Ella. Een aanrader!

Populaire Rondreizen

Gerelateerde Blogs