Werkwijze | 100% Maatwerk Reizen Sri Lanka | Srilankarondreis.com

We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 202 00 54
Werkwijze Srilankarondreis.com

Werkwijze Srilankarondreis.com

Srilankarondreis.com levert complete maatwerk reizen naar Sri Lanka. Iedere reis die we maken is uniek en wordt volledig aangepast op basis van jouw reiswensen. Het is onze taak om jouw ideale reis naar Sri Lanka samen te stellen. Hoe doen we dat?


– Gepubliceerd op 26 oktober 2022 door Bas


100% maatwerk reizen naar Sri Lanka

Je vraagt een reis aan naar Sri Lanka of één van de andere prachtige eilanden in de Indische Oceaan. Dat kan via onze website, het contactformulier, een belletje of een bezoek aan ons kantoor in 's Hertogenbosch. En dan?

Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Daarom heb je bij Srilankarondreis.com altijd één vast contactpersoon. De eerste stap is natuurlijk het bespreken van jouw reiswensen met deze contactpersoon. Wanneer wil je naar Sri Lanka? Wat voor accommodaties passen bij jou? Wil je een actieve reis of lig je liever iets langer op het strand?

Aan de hand van je wensen, gaan we aan de slag met het maken van een eerste reisvoorstel. Hierin vind je onder andere verschillende vluchtopties, meerdere hotelopties, een dagprogramma en natuurlijk een overzicht van alle kosten. Zo krijg je meteen een compleet beeld hebben van alle mogelijkheden omtrent jouw reis. Dit voorstel passen we net zolang aan tot jij 100% tevreden bent met de reis.

Bovendien krijg je bij ons altijd de mogelijkheid om de gewenste vluchten naar Sri Lanka in optie te zetten. Dat betekent dat we de prijs én beschikbaarheid van de vlucht kunnen garanderen. Je zit nog nergens aan vast en kunnen op deze manier samen verder werken aan jouw ideale reis.

Je zegt ja tegen de reis naar Sri Lanka...en dan?

Je bent tevreden en hebt ja gezegd tegen je reisvoorstel naar Sri Lanka. Terwijl jij de dagen tot je vertrek aan het aftellen bent, bereiden wij de reis tot in de puntjes voor. We geven advies over vaccinaties, het visum en je krijgt van ons een gepersonaliseerde reisapp. Deze app bevat alle informatie over jouw reis. Zo vind je hier onder andere je vluchtinformatie, dagprogramma, accommodaties en tips over de bestemming in. Het is jouw persoonlijke reisgids in je binnenzak.

Enkele weken voor vertrek nemen we de complete reis nogmaals met je door. Dat kan middels een persoonlijke ontmoeting op ons kantoor in 's-Hertogenbosch of een telefonische afspraak. Alle vragen die je hebt over je reis, kunnen we dan beantwoorden.

Dan is het grote moment aangebroken en ga je op reis. Zowel medewerkers op de bestemming als in Nederland zijn beschikbaar voor eventuele vragen! En er is ook een noodtelefoon aanwezig voor eventuele noodsituaties.

Wat maakt Srilankarondreis.com uniek?

Waar jij dacht aan het beklimmen van een berg, vertellen wij jou om dat tijdens de zonsopkomst te doen. Waar jij de stad te voet wilt verkennen, adviseren wij een tuktuk stadssafari. En waar jij misschien per speedboot naar je resort op de Malediven wilde gaan, regelen wij voor jou een watervliegtuig!

  • Persoonlijke & snelle service - wij zien in iedereen een unieke reiziger met eigen wensen
  • Eerlijke prijzen - zowel voor de reiziger als voor onze lokale partners
  • Kennis & ervaring - op het gebied van Sri Lanka en alle andere eilanden in de Indische Oceaan
  • Flexibiliteit - een afspraak in de avond of in het weekend is bij ons geen enkel probleem
  • Energie - wij doen er alles voor om de verwachtingen van jou als reiziger te overtreffen
  • Volledig ontzorgen - niet alleen door het samenstellen van een complete reis, maar ook door advies te geven over zaken als vaccinaties, visa, de beste hotspots en retour luchthaventransfers op de bestemming

Het is onze taak om jouw ideale reis naar Sri Lanka samen te stellen.

Populaire Rondreizen

Gerelateerde Blogs